Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?
Ja bym nie poszłazawsze można powiedzieć że nie możesz bo coś. Nie wiem jakie macie kontakty, ale to takie dziwne ze mama zaprasza na 18stke córki...
Powodzenia u wetabędę czekać na wieści
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Mam jeszcze jeden mały problem.
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie na urodziny do swojej córki na 18 - tkę. Nie mam pojęcia co jej kupić. Nie mam kasy na takie imprezy i najchętniej bym nie poszła. Kiedyś się przyjaźniłyśmy i byłyśmy bardziej zżyte ale od jakiś 2 lat znajomość nam się rozluźniła.
I co mam zrobić ?
Ja bym nie poszłazawsze można powiedzieć że nie możesz bo coś. Nie wiem jakie macie kontakty, ale to takie dziwne ze mama zaprasza na 18stke córki...
Powodzenia u wetabędę czekać na wieści
Też bym nie poszła.
MaryLux pisze:Ciociu, zamiast chodzić na głupotki, lepiej popisz w moim wątku
Inka
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, zamiast chodzić na głupotki, lepiej popisz w moim wątku
Inka
Widzisz ty to masz łepek.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, zamiast chodzić na głupotki, lepiej popisz w moim wątku
Inka
Wiem, Ciociu, wiem
Inka skromna

Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, zamiast chodzić na głupotki, lepiej popisz w moim wątku
Inka
Wiem, Ciociu, wiem
Inka skromna
Kocham cie za to![]()
![]()

MB&Ofelia pisze:Doczytałam, że Pola miała pobieraną krew po zawinięciu w ręcznik. I dała sobie ciachnąć pazurki. Zazdroszczę. Szczerze.
Ofelii nie da się na żywca pobrać krwi. Nie da się jej zawinąć w ręcznik. Pazurki u weta może stracić tylko wtedy, gdy za mocno je wbije w ciało osoby próbującej je skrócić i je sobie połamie. Kurka, nawet szczepienie jest wyczynem. Ba, samo wyjęcie kota z transportera to zajęcie dla marines![]()
PS. Jak chodzi o kamień nazębny, kiedyś dentystka mi powiedziała, że za jego osadzanie się odpowiedzialny jest m.in. skład śliny. Czyli możesz myć, dbać itp, ale jeżeli masz nieodpowiedni skład śliny, to i tak kamień będzie się osadzał. Mówiła to co prawda w odniesieniu do ludzkich zębów, ale przypuszczam, że to samo dotyczy uzębienia kociego.
MalgWroclaw pisze:Z tymi urodzinami to o prezenty chodzi?
Jeśli tak, to smutne.
Cukru do niczego nie powinni dodawać, a już do karmy dla zwierząt - dramat
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 37 gości