Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) Potrzeba nam kciuków za zdrowie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 26, 2016 19:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych, najpiękniejszych zdjęć i najwznioślejszych wzruszeń. I wszystkiego kotowego najszczęśliwszego i najcieplejszego.

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Sob mar 26, 2016 20:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Zdrowia i spokoju :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob mar 26, 2016 21:54 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Klaudiuś Zdrowych Wesołych Świąt ;)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob mar 26, 2016 23:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Witaj Klaudia,

Spokojnych, pogodnych pełnych kociej i ludzkiej miłości Świąt Wielkanocnych :lol:

Lotos2014

Od: Nie sty 04, 2015 12:33

Post » Pon mar 28, 2016 21:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Dobry wieczor,kończyny świętowanie!
Wracamy do rzeczywistości :lol:

Duzo bedzie sie działo u Was z tym lokalem :wink: trzymamy kciuki :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto mar 29, 2016 7:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto mar 29, 2016 9:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Powodzenia, sztuka to trudny, ale piękny zawód. Wiem, bo sama ją uprawiam. Może niedługo cos pokażę.

bożenna13

Od: Wto paź 20, 2015 12:04

Post » Wto mar 29, 2016 11:13 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Rety, ale się dzieje... Fotki Dziewczynek jak zwykle śliczne, gratuluję wyróżnionej fotki na instagramie, i witanko cieplutkie! Dosłownie-na dworze mamy od soboty wiosnę! :D :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 29, 2016 12:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Hej Dziewczynki :)

Dziękuję za życzenia :) Komu nie złożyłam życzeń temu składam dziś poświątecznie. Już nie spokojnych i zdrowych świąt, ale dobrych wszystkich dni :) U nas też piękne słońce, choć troszkę zębate, bo w sumie jest chłodnawo :)

Święta spędziłam u rodziny, ale cały czas podglądaliśmy koty na kamerce :D Marysia dosłownie tańczyła na dywanie. Ale oczywiście w drugim pokoju i było ją widać tylko częściowo, ale tego się nie spodziewałam :D Kitusia albo spała, albo wchodziła i wychodziła z pudła, a Tosi nie było widać.

Czas spędziłam na szukaniu dobrych motywów do zdjęć. Uruchomiłam aparat START66 i chciałam wypstrykać film - 12 zdjęć. Pierwszego dnia mimo całodniowej wędrówki zrobiłam zdjęć całe 3 sztuki :D Drugiego dnia tyle samo, więc wciąż mam pół filmu. Fotografia tradycyjna uczy pokory i szacunku dla każdej klatki filmu :)

W tym tygodniu muszę rozpocząć maraton po urzędach - teść już mi się zapowiedział, że będzie remontował lokal :D Lokal :/ Głupia nazwa. Jak dla biura księgowej. A to ma być najbardziej przytulna pracownia foto jaką świat widział :D

Kupiłam dziś mój wymarzony i długo wyczekiwany monitor :mrgreen: Jeszcze muszę kupić nowy komputer, bo mój przy programach graficznych już prawie stoi. Reakcja łańcuchowa...

A tutaj tak sobie śpi Tosisia :D
Obrazek
m. mówi, że nauczyłam ją spać na mnie czy na moich rękach :) Co zrobię, zawsze Tosia przyjdzie, wtuli się i za moment chrapie w najlepsze. Przecież jej nie wygodnie :D A obok Kitusia prawie przechodziła.

Bożenno13 pokaż swoje prace :ok: Ja żyję z fotografii, więc już coś wiem na temat życia ze sztuki ;) Ale oczywiście jeszcze sporo przede mną pewnie różnych chwil ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto mar 29, 2016 12:41 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Cudowna śpioszka :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Śro mar 30, 2016 11:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Wzięłam się za załatwianie spraw urzędowych w sprawie wynajmu lokali. Dostałam cała listę zaświadczeń która musze na dzień negocjacji mieć. Nie interesowałam się tym przed świętami - jak zwykle ze pomyślę o tym później - a dziś jest później i mam wszystko na 5 załatwić a urzędy wydają zaświadczenie w przeciągu 7 dni.
Jak to zwykle w sprawach urzędowych bywa - szlak mnie już trafia. Dzwonie do ZUS a znudzoja babka przerywa mi w pół zdania pierwszego i podaje dalszy numer gdzie mam zadzwonić po czym tam się okazuje ze to infolinia... I znowu odsyłają mnie z powrotem.
Do tego musze pobrać zaświadczenie o niezaleganiu w opłatach w bytomskie mieszkaniach i musze to dostarczyć bytomskim mieszkaniom :roll: śmiech na sali.
A dodatkowo musze doniesc aktualne nr nip, regon, wpis do ewidencji -AKTUALNE- mimo że występuje właśnie jako działająca firma i na ta firmę załatwiam wszystko to znaczy ze to chyba jest aktualne skoro odnoszę dokumenty o to nizaleganiu w zus i podatkach na ten właśnie nr nip.
Nieee ! To nie na moje nerwy :evil:

Może dziś odbiorę mój monitor i musze kupić komputer - części - mąż mi odda swój komputer zmodernizowany.

klaudiafj

Post » Śro mar 30, 2016 11:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Załatwianie spraw w urzędach to naprawdę ciężka sprawa.
Życzę wytrwałości. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro mar 30, 2016 13:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro mar 30, 2016 15:42 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Dzięki :)
Wrocilam :) to są bardzo ciekawe sytuacje :) w urzędach tez. Ale załatwiłam wszystko, choć nie mam jeszcze papierków, ale to na dniach będzie.
Fajna jest.myśl ze Urząd Skarbowy będzie sprawdzał moja przeszłość aż do 5 lat wstecz łącznie z moim poprzednim urzędem z rodzinnego miasta - kocham to! A wystarczyło tylko spojrzeć do mojego konta - mam minus czy nie mam.
Do tego z ZUS tez mam na pienku znowu, bo śmiałam wziąć legalnie l4 na moja chorobę. Po to place żeby móc z tego korzystać. Tym razem dostałam list traktujący mnie jak złodzieja, bo nie dołączyłam do wysłanego l4 druku jakiegoś - skąd to miałam wiedzieć... a jak się jest chorym to się nie myśli. No ale księgowa to załatwi, wiec luz. Juz mi powiedzieli ze za kar obetną mi 25% z zasiłku. Hehe kocham to!
A w kasie w US, bo przecież świstek kosztuje, dano mi druk do wypełnienia przelewu. Na dole był - podpis, data i pieczęć. Przybilam pieczątkę, daje druk a babka mi na to - niepotrzebnie pani ta pieczątkę przybila - ja jej: pisze przecież ze trzeba przybic - pisze, ale się nie przybija! Teraz musze za to policzyć dodatkowo 8 zł Ooo normalnie padlam! A spróbowałabym nie mieć pieczątki :roll:
No nic, na szczęście to już za mną :)

klaudiafj

Post » Śro mar 30, 2016 16:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 8 :) zdj str. 19, 22 ☆

Kochana,musisz przez to wszystko dzielnie przejść.Nie od dziś wiadomo,że załatwianie takich spraw w Urzędach,to...masakra jest... ile rzeczy trzeba mieć,załatwić,donieść..wiedzieć.... :) Dasz radę Klaudia,wiadomo!!! :1luvu:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

[poprzednia][następna]