Dzielny pacjent!
Fajnie, że się dobrze czuje.Moderator: Estraven
Fajnie, że się dobrze czuje.lilianaj pisze:Może chwilowo zająć go głaskaniem i miziankami, nich tak nie lata świeżo operowany.![]()
![]()
![]()
![]()
Dzielny pacjent!Fajnie, że się dobrze czuje.

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Fuksiu ładnie poszedł spac, o 11:45 jadę po synka
to już Fuksik w domku?
masz dzisiaj wolne Martuś?
Fuksik juz w domku, pani doktor powiedziała ze był super pacjentem, wystarczyła narkoza i juz nie potrzebne było dodatkowe znieczulenie, ładnie współpracował![]()
Dostał opatrunek w spray'u. Po wycięciu męskości zostało ciecie kilku milimetrowe.
Jeść i pic dopiero jak stanie na proste nogi![]()
hej co z Toba bracie? Spisz ?
Moli25 pisze:Tęskniły bardzo, dzis nagadać sie z Moli nie mozemy![]()
Fuksik juz wstał o prostych nogach![]()
Dostał gotowana nogę, pokroiłam na małe kawałeczki, zjadł ze smakiem troszkę.
Zrobił siku pod siebie, wiec pierzemy szybko posłanko, aktualnie zwiedza mieszkanko![]()
Gotowałam barszcz biały aż tu wszedł moj bohater do kuchni i z żalem mi powiedział tak
ile mam czekać na obiad do łóżka? Musiałem sam przyjsc
i mówiłaś, że zwiedza mieszkanie oj

Moli25 pisze:On jakby mógł to by zjadł bardzo duzo, ale juz dzis usłyszałam ze Moli jest ciut za duza1.5 kg
pfff ona jest poprostu szersza w talii
![]()
Musze odchudzić Moli, jakies sposoby?

mir.ka pisze:Moli25 pisze:On jakby mógł to by zjadł bardzo duzo, ale juz dzis usłyszałam ze Moli jest ciut za duza1.5 kg
![]()
porozmawiaj z nią niech trochę odstąpi Fuksikowi
nie zauważyłam ,zeby Moli była gruba, jest po prostu duża
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:On jakby mógł to by zjadł bardzo duzo, ale juz dzis usłyszałam ze Moli jest ciut za duza1.5 kg
![]()
porozmawiaj z nią niech trochę odstąpi Fuksikowi
nie zauważyłam ,zeby Moli była gruba, jest po prostu duża
Fuksowi nie trzeba odstępować, sam sobie weźmieja uważam ze Moli je bardzo mało w stosunku do Fuksa, przykładowo
Dziele saszetke na polowe, z tego Fuks zje swoja polowe i Molki 2/3 porcji![]()
On bedzie dużym kocurem![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości