MaryLux pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć Marys !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:MonikaMroz pisze:Ja w biegu. Dzień doberek. Lecę prasowac łachmanki
Ale po co prasować?
klaudiafj pisze:MaryLux pisze:MonikaMroz pisze:Ja w biegu. Dzień doberek. Lecę prasowac łachmanki
Ale po co prasować?
Ja też tego nie rozumiem ;p
MaryLux pisze:klaudiafj pisze:MaryLux pisze:MonikaMroz pisze:Ja w biegu. Dzień doberek. Lecę prasowac łachmanki
Ale po co prasować?
Ja też tego nie rozumiem ;p
Prasuję tylko wtedy, kiedy mam na to ochotę
Moli25 pisze:A ja prasuje odkąd dostałam extra żelazko
MB&Ofelia pisze:Też dostałam fajne żelazko. Ale nadal nie lubię prasować.
Jak kupuję jakiś ciuch, to sprawdzam, czy się nie gniecie.
Ewa L. pisze:Na dziś też już się pożegnam i idę spać bo padnięta jestem. Postaram się nadrobić zaległości w weekend bo mam wolny a od poniedziałku zaczynam moje znienawidzone ranki![]()
![]()
![]()
![]()
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Na dziś też już się pożegnam i idę spać bo padnięta jestem. Postaram się nadrobić zaległości w weekend bo mam wolny a od poniedziałku zaczynam moje znienawidzone ranki![]()
![]()
![]()
![]()
Rankami do sklepu przychodzą stare baby i wymyślają co? A to pani mi pokaże ten kawałek, a to tamten, a to proszę dwa plasterki, bo i tak ja prawie nic nie jem ...Ale za to luz z młodymi, bo Ci albo śpią, albo pracują czy się uczą
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:Na dziś też już się pożegnam i idę spać bo padnięta jestem. Postaram się nadrobić zaległości w weekend bo mam wolny a od poniedziałku zaczynam moje znienawidzone ranki![]()
![]()
![]()
![]()
Rankami do sklepu przychodzą stare baby i wymyślają co? A to pani mi pokaże ten kawałek, a to tamten, a to proszę dwa plasterki, bo i tak ja prawie nic nie jem ...Ale za to luz z młodymi, bo Ci albo śpią, albo pracują czy się uczą
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 1257 gości