Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!UWAGA POZNAŃ!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 27, 2015 13:08 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

[color=#FF0000]MIAŁAM AWARIE INTERNETU....SUPER W CZAS :evil: :evil: :evil: :evil: ....!!!!!!!!!!!!!!!!![/color] wszystkiego najpiękniejszego po świętach...... :1luvu: :1luvu: :1luvu: DLA WSZYSTKICH.......
Obrazek

agamalaga

Od: Pt sie 21, 2015 8:52

Post » Nie gru 27, 2015 13:37 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

:wink: :wink: :wink: ....KOTKI BYŁY,, GRZECZNE,, ...WIĘC GWIAZDOR O NICH PAMIĘTAŁ.... :wink: :wink: :wink: ....a tak serio to były koło siebie tylko na moment robienia zdjęć...z ciekawości chyba ....... :cry:

Obrazek :kotek:

A to jest firma z mokrą,gotową karmą która zawsze Klarze smakuje bezwzględu na zawartość nawet po krewetkach ślad nie zostaje....

Obrazek

agamalaga

Post » Nie gru 27, 2015 13:43 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...Kiciunia dostał długi sznureczek pełen piłeczek i dzwoneczków....myśle że był zadowolony :ryk:

Obrazek

agamalaga

Post » Nie gru 27, 2015 13:51 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

....a KLARA nie opuszczała nowej zabawki.....prezent trafiony :ok:

Obrazek

agamalaga

Post » Nie gru 27, 2015 15:16 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Te koty są rozpieszczane do granic nieprzyzwoitości :lol: A zdjęcia cudne :1luvu:
Tej karmy nie znam, muszę się zainteresować.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 29, 2015 4:31 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...zabawka swiąteczna nadal w domu na topie...tylko Kiciunia ma z nią trochę problemów....jest ciut do niej chyba za duży i jego zabawa nią zazwyczaj kończy się hmmmm,......wkleje pózniej zdjęcia czym.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a tu zdjęcia Kiciuni z tunelu.....kocham tego kotka...... :1luvu:

Obrazek

agamalaga

Post » Wto gru 29, 2015 6:36 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

A jak nie kochać? :lol: Kotki tak umaszczone kojarzą mi się z laleczkami, takie wydają się słodkie.Miałam kilka takich na DT, ostatnio Tolusia i Klarcię.Kiciunia to dokładnie ten typ.
Miło się czyta Twój wątek.Opowiadam znajomym, którzy nie mają komputerów, ale znają Klarę, jej historię i bardzo się cieszą, że jest taki happy end.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 29, 2015 10:10 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

.....oto Klarcia...

Obrazek

agamalaga

Post » Wto gru 29, 2015 10:20 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...i ten mój malutki Kiciunia...hmmmm....mysli że go nie widać :wink: :wink: :wink: :wink:

Obrazek

agamalaga

Post » Wto gru 29, 2015 10:23 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

ewar pisze:A jak nie kochać? :lol: Kotki tak umaszczone kojarzą mi się z laleczkami, takie wydają się słodkie.Miałam kilka takich na DT, ostatnio Tolusia i Klarcię.Kiciunia to dokładnie ten typ.
Miło się czyta Twój wątek.Opowiadam znajomym, którzy nie mają komputerów, ale znają Klarę, jej historię i bardzo się cieszą, że jest taki happy end.

....me relacje w duże mierze są Ewo przeznaczone dla Ciebie......abyś wiedziała co się dzieje z Klara i że nie dzieje się Jej krzywda.......pragnę abys była o nią spokojna....A jesli ktos tu inny zagląda to tez mi BARDZO MIŁO bo mam fajne kocurzyska....jak każda z nas tu na forum :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ja również lubie sobie poczytac co słychac u innych kocurków...... :wink: :wink: :wink: :wink:
Wczoraj dzwonił do mnie pewien Pan z informacja że znalazł starego Yorka....i że to może być mój......dziwne uczucie mnie ogarnęło.....z jednej strony nadzieja i radość że moja Pusia się może odnalazła a zaraz strach...co teraz?????????? dwa koty....i ona.... 8O Mój piesek zapewne by zaakceptował koty staruszka z niej już jest i było by jej raczej obojętne to że sa koty...( tak mi się wydaje...ale nie wiem napewno...)...nie wiem jednak jak by to było z Kiciunią...on taki zaczepialski......ale jakos by to było.....NIESTETY......TO NIE BYŁA ONA....też bidna psinka...ktoś ja musiał chyba wyrzucić bo biegała gdzies po polu.....zziębnięta i głodna.....stara już była więc niepotrzebna......MASAKRA TACY LUDZIE....mnie się to poprostu nie mieści w głowie......ech..... :strach: :strach: :strach:
Obrazek

agamalaga

Post » Wto gru 29, 2015 11:48 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

Aga, wczoraj ktoś na FB szukał starszego yorka.....ale nie pamietam w jakich okolicach. Zaraz wychodzę do pracy, chyba nie zdążę odszukać.

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto gru 29, 2015 21:31 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:Aga, wczoraj ktoś na FB szukał starszego yorka.....ale nie pamietam w jakich okolicach. Zaraz wychodzę do pracy, chyba nie zdążę odszukać.

Izka ja nie mam fb ....wrazie czego odszukałam numer telefonu do tego Państwa z którym rozmawiałam o piesku......zdjęcie Tobie wysłałam.....piesek bardzo jest przestraszony! niechce nic jeśc a oni nie wiedzieli co mu dać ...troche im myśle pomogłam ale mam nadzieje że to nie było celowe zagubienie pieska :evil: i ktoś go szuka ( ją bo to sunia )!!!!!!!!....... :placz:
Obrazek

agamalaga

Post » Śro gru 30, 2015 0:38 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

zdjęcie które mi wyslałaś , w moim starym tel jest zupełnie nieczytelne, bo za małe :evil:
Szukałam ogłoszenia w grupie zaginione, znalezione - nie znalazłam. Widocznie było takie zwykłe. Aga - czy mogłabyś przesłać mi je na PW ? wraz z opisem, gdzie i kiedy psinkę znaleziono i takie różne - jakieś znaki szczególne....Wrzucę na grupę, i luzem też dam, moze ktoś się odezwie

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro gru 30, 2015 8:46 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

izka53 pisze:zdjęcie które mi wyslałaś , w moim starym tel jest zupełnie nieczytelne, bo za małe :evil:
Szukałam ogłoszenia w grupie zaginione, znalezione - nie znalazłam. Widocznie było takie zwykłe. Aga - czy mogłabyś przesłać mi je na PW ? wraz z opisem, gdzie i kiedy psinkę znaleziono i takie różne - jakieś znaki szczególne....Wrzucę na grupę, i luzem też dam, moze ktoś się odezwie

Izka wysłałam...mam nadzieje że potrafiłam i doszło......Nie wiem gdzie pieska znaleziono...ponoc córka tych Państwa dostała go na Mikołaja ....błąkał się po polu.......... 8O ........
Obrazek

agamalaga

Post » Śro gru 30, 2015 8:51 Re: Klara, trikolorka w kropki.W domu!!!

...ZABAWKA NADAL NA TOPIE......KLARKA NON STOP W TYM PRZESIADUJE :mrgreen: :201461

Obrazek

agamalaga

[poprzednia][następna]