Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 20, 2015 13:46 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:Oj, drożdżóweczkę bym też zjadła :)

Klaudia sama zjadła, nie podzieliła się! :twisted: :mrgreen:

Doberek dziewczynki! :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 20, 2015 13:47 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Sihaja pisze:Kot syjamski? Ma papiery? Bo wygląda mi na syjama starego typu, czyli teraz kota tajskiego :)
Szkoda malucha, żeby tylko trafił w dobre ręce...

Też mi wygląda na syjama, śliczny kiciuś.. :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 20, 2015 13:53 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Bardzo śliczny,ale co z nim będzie,czy trafi w odpowiedzialne ręce?...

Pani napisała,że kota znaleźli Jej znajomi,a Ona go od Nich wzięła do siebie,jednak Jej kocica się z nim nie dogadała,bo ona 'chodzi' własnymi ścieżkami,a kocurek jak to Pani napisała 'jest bardzo domowy'. Wet ocenił jego wiek na 4 lata.
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Wto sty 20, 2015 14:01 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ale może za szybko się zniechęca. Ile kotek czasu jest u niej? Trochę to potrafi trwać, zanim kotki się dotrą...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto sty 20, 2015 14:09 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Ja to wszystko wiem,ale czy Pani to wie,to nie wiem..nie wiem czy to wszystko co napisała to prawda,może być inny powód oddania,nie mam pojęcia. Napisałam Pani,że jeżeli się zgodzi,to mogę założyć kocurkowi tutaj wątek,że jest do adopcji,ale delikatnie zasugerowałam,że kocurek powinien być wykastrowany... Sam fakt,że Pani odpowiada na moje pytania,może w delikatnym choć stopniu,świadczyć o tym,że nie chce byle komu go oddać,byle szybko i już. Tak uważam...
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 20, 2015 14:15 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Tak, dobrze robisz Aniu. Może ona się nie zna, wejdzie na forum, poczyta o kocim świecie i a nóż widelec może zrezygnuje z oddawania kotka... A może chociaż znajdzie najlepszy dom wśród kociarzy :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 20, 2015 14:18 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Mam nadzieję,że jeżeli decyzja jest ostateczna,to Pani wykastruje kocurka i znajdzie mu odpowiedzialny,super domek. Nie taki...byle jaki,pierwszy lepszy :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 20, 2015 14:45 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cześć Dziewczyny!

Czytam o kocie do oddania 'bo się kot nie dogaduje'. Nasz mały Wiesio też się nie dogaduje, tzn. nasze dwie 'stare purchawki' na niego syczą i warczą jak tylko się do nich zbliża i chce bawić. Mam go oddać?? :ryk:
Wiesio jest u nas od 9 grudnia i chyba lepiej z integracją już nie będzie. Jednak z jedną śpi a z drugą razem jedzą.
Może Pani przemyśli jeszcze? Może tu chodzi o coś innego niż dogadywanie się? Może nie ma kasiorki na dwa koty lub usłyszała to co my: PO CO Ci dwa koty??!
Trzymam kciuki za dobry domek dla kotka! :ok: :ok:
[*] Alpinka zasnęła po ciężkiej bitwie z chorobą 15.06.2017
[*] Myszka prawdziwa Przyjaciółka zasnęła 6.10.2016
[*] Wiesławku, serce nigdy nie przestanie boleć! Zaginął 23.10.2015
[*] Czarny kot - byłeś naszym Czarodziejem. Przegrał z chorobą 14.11.2014

Sulfuria

Od: Nie sty 10, 2010 16:56

Post » Wto sty 20, 2015 14:49 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Dokładnie,powody mogą być naprawdę różne,nie mam pojęcia czy Pani napisała mi prawdę. Poza tym..zadałam jeszcze kilka pytań,na które już niestety mi nie odpowiedziała i nie wiem czy to w ogóle zrobi,a wiadomość ode mnie przeczytała...
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 20, 2015 16:04 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

A jak siostra z bratem się nie dogaduje to jednego trzeba oddać? tego młodszego najlepiej bo jak był tylko ten starszy to nie było problemu :/ ech logika-egoisticka.
Moja Kitusia nie cieszyła się na Maciusia i też z początku nie pałali do siebie miłością i nawet przez chwilę mi nie przyszło do głowy, że mogłabym oddać moje maciusiowe dziecko. Tak się trafiło i trzeba sobie radzić :ryk: Samo się z czasem wszystko rozwiązało :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 20, 2015 16:05 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Bo Ty je kochałaś, i chciałaś. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sty 20, 2015 16:07 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

:ok:
Obrazek

aannee99

Post » Wto sty 20, 2015 18:27 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Moje nadal się ganiają i wcale nie pałają miłością do siebie, ale nigdy nie myślałam o oddaniu. Pusia jest nadal nieufna, musimy na siłę ją przytulać. Jest u nas prawie dwa lata i nigdy nie przyszło mi do głowy jej oddanie po tym co przeszła. Jak wzięłam Migotkę to Wam pisałam o całej sytuacji, ona nawet bała się iśc do kuwety bo moje pozostałe dwa szakale na nią czyhały. Teraz muszą się dogadywać :P choć nie jest to miłość ale już jest jakaś akceptacja.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Wto sty 20, 2015 18:28 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Cześ Klaudia:D No to dziewczynki teraz mają zabawe! :D Półeczki jak najbardziej spełniają swoje zadanie ! :D

O matko, moje też nie wszystkie się dogadują, ale w życiu z takiego powodu nie oddałabym zwierzaka O_O W ogóle bym nigdy nie oddała futrzaka, nawet jakby było za bardzo agresywne - wszystko da się jakoś naprawić, dotrzeć do problemu a nie... :/
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Wto sty 20, 2015 18:37 Re: Maciusiu Najukochańszy[*] Kitusia i Marysia moje panny c

Pewnie, co najlepiej widać oglądając Jacksona G :D
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]