MB&Ofelia pisze:Nic nie mówcie o drobiu ozdobnym, tej nocy i poprzedniej sprzątałam takowy z prześcieradła
trzeba było się nie przejadać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Nic nie mówcie o drobiu ozdobnym, tej nocy i poprzedniej sprzątałam takowy z prześcieradła
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Nic nie mówcie o drobiu ozdobnym, tej nocy i poprzedniej sprzątałam takowy z prześcieradła
trzeba było się nie przejadać
barbarados pisze:A u nas w nocy spadł śnieg !Jak ulice ładnie wyglądały takie przykryte białym puchem . I trochę mrozu jest .
Drobiów ozdobnych do tej pory nie odnotowano .
Łapki i pyszczki to tylko kocice myją , kocury sobie darowują tą zbędną ich zdaniem czynność .
Milena_MK pisze:Normalnie to bym się ucieszyła z tego śniegu i szczypty mroziku, ale akurat dzisiaj przemierzałam pół Polski - z Inowrocławia do Krakowa. I miejscami było bardzo ślisko, źle mi się prowadziło... I przez cały odcinek widziałam tylko 2 piaskarki...
mir.ka pisze:Milena_MK pisze:Normalnie to bym się ucieszyła z tego śniegu i szczypty mroziku, ale akurat dzisiaj przemierzałam pół Polski - z Inowrocławia do Krakowa. I miejscami było bardzo ślisko, źle mi się prowadziło... I przez cały odcinek widziałam tylko 2 piaskarki...
czyli jak co roku zima zaskoczyła drogowców
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 28 gości