Ale co tam , grunt , że koty zdrowe , jak na razie

Wiecie co ? W niedziele kupiłam wentylatorek , bo gorąco było , wiec jest chłodniej .

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Z kwiatków został mi scindapsus , wysoko na kwietniku na ścianie ( nieco zasuszony ) sansewieria , czy jak się to pisze i zielistka .
Ale co tam , grunt , że koty zdrowe , jak na razie![]()
Wiecie co ? W niedziele kupiłam wentylatorek , bo gorąco było , wiec jest chłodniej .Może kupię jeszcze jakieś sandałeczki , to sie w ogóle zimno zrobi
MaryLux pisze:barbarados pisze:Z kwiatków został mi scindapsus , wysoko na kwietniku na ścianie ( nieco zasuszony ) sansewieria , czy jak się to pisze i zielistka .
Wiecie co ? W niedziele kupiłam wentylatorek , bo gorąco było , wiec jest chłodniej .Może kupię jeszcze jakieś sandałeczki , to sie w ogóle zimno zrobi
Jak się zrobi zimno, to Cię osobiście oskalpuję
agusialublin pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Z kwiatków został mi scindapsus , wysoko na kwietniku na ścianie ( nieco zasuszony ) sansewieria , czy jak się to pisze i zielistka .
Maryś a ja będę trzymała
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:barbarados pisze:Z kwiatków został mi scindapsus , wysoko na kwietniku na ścianie ( nieco zasuszony ) sansewieria , czy jak się to pisze i zielistka .
Maryś a ja będę trzymała
Kciukaski żeby się ochłodziło ?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dla mnie jest zimno, kiedy temperatura spada poniżej 26 stopni
Dla mnie to tropiki.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Dla mnie jest zimno, kiedy temperatura spada poniżej 26 stopni
Dla mnie to tropiki.
Kocham ciepło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 50 gości