Moderator: Estraven
Spilett pisze:isabell36 pisze:no to trzeba to jak najszybciej nadrobić
edit: zaakceptowałam zaproszenie
ale z ciebie laska jestwłosy - naturalne ? pytam bo to upragniony kolor mojej córy
taaa, ja i laska... włosy rude farbowane, naturalny blond

Ewa L. pisze:Nie gniewaj się ale dla mnie dziewczynka jesteś. Mogłabyś moją córką być
AgaS1987 pisze:Spilett pisze:isabell36 pisze:no to trzeba to jak najszybciej nadrobić
edit: zaakceptowałam zaproszenie
ale z ciebie laska jestwłosy - naturalne ? pytam bo to upragniony kolor mojej córy
taaa, ja i laska... włosy rude farbowane, naturalny blond
Laska laska! ja potwierdzam ze laska! a wloski super kolor! bardzo mi sie podobaja!![]()

AgaS1987 pisze:Dziekujemy Madzia za pileczki i piekna zakladke i prezencik broszke za konkursik (dobrze ze Masio byl ostatni)
naprawde te piankowe pileczki robia furore! Mimi biega jak oszalala
SUper bylo!![]()
![]()
![]()
CHcemy wiecej takich milych spotkan:D
Spilett pisze:AgaS1987 pisze:Dziekujemy Madzia za pileczki i piekna zakladke i prezencik broszke za konkursik (dobrze ze Masio byl ostatni)
SUper bylo!![]()
![]()
![]()
Super! Nawet nie zauważyłam kiedy minęło od 18 do 22A Perełeczka zaprasza do siebie, ona nie będzie taka grzeczna jak Twoje dzieci
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Dzieli nas 21 lat więc mama jak najbardziej pasuje
AgaS1987 pisze:Spilett pisze:AgaS1987 pisze:Dziekujemy Madzia za pileczki i piekna zakladke i prezencik broszke za konkursik (dobrze ze Masio byl ostatni)
SUper bylo!![]()
![]()
![]()
Super! Nawet nie zauważyłam kiedy minęło od 18 do 22A Perełeczka zaprasza do siebie, ona nie będzie taka grzeczna jak Twoje dzieci
![]()
![]()
Juz sie nie moe doczekac slicznotki
na pewno w maju Was odwiedzam! to juz postanowione
przysmaki za to wylądowały w szufladzie zamykanej bo KTOŚ domagał się ich poprzez gryzienie opakowania i szuranie nim po podłodze AgaS1987 pisze:Fajnie ze Pereleczka zadowolona z prezenciku
Za to Pereł to Pereł, bryka skacze i wariuje
A one w szufladzie 
kuba.kaczor13 pisze:drugi dzień z rządu nie idę do pracy.jakie dziwne uczucie
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości