Zuzia i Pola przesłodkie! Zwłaszcza jak śpią przytulone!

A jak się patrzy na Tygryska, to ma się ochotę go wymiziać i wymiętolić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
MB&Ofelia pisze:O, widzę, że nasze koty mają podobną piłeczkęTylko moje swoją olewają
![]()
Zuzia i Pola przesłodkie! Zwłaszcza jak śpią przytulone!![]()
A jak się patrzy na Tygryska, to ma się ochotę go wymiziać i wymiętolić
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
Madzia!
Przeżyłam sterylkę Poli.
Gdy przyniosłam ją do domu niby narkoza już z niej zeszła ale była pod wpływem środków znieczulających i zachowywała się jak na haju.Zesikała mi się na rekach a gdy się przebierałam wcisnęła mi się za szafki w kuchni.Całą noc przeleżała ze mną na łóżku popiskując przy każdym ruchu.
Kubraczek musi mieć mocno ściągnięty aby : uniemożliwiał swobodne ruchy a co a tym idzie brykanie, żeby nie lizała rany gdy zacznie się goić.Pola miała tak mocno związany że ciężko było wsadzić palec między kota a sznureczki a mimo wszystko po 3 dniach wyplątała się z niego. Niech nosi do momentu zdjęcia szwów.Pewnie za 7 dni idziecie na zdjęcie.
Będzie dobrze - nic jej nie będzie a z dnia na dzień będzie coraz lepiej.
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
Madzia!
Przeżyłam sterylkę Poli.
Gdy przyniosłam ją do domu niby narkoza już z niej zeszła ale była pod wpływem środków znieczulających i zachowywała się jak na haju.Zesikała mi się na rekach a gdy się przebierałam wcisnęła mi się za szafki w kuchni.Całą noc przeleżała ze mną na łóżku popiskując przy każdym ruchu.
Kubraczek musi mieć mocno ściągnięty aby : uniemożliwiał swobodne ruchy a co a tym idzie brykanie, żeby nie lizała rany gdy zacznie się goić.Pola miała tak mocno związany że ciężko było wsadzić palec między kota a sznureczki a mimo wszystko po 3 dniach wyplątała się z niego. Niech nosi do momentu zdjęcia szwów.Pewnie za 7 dni idziecie na zdjęcie.
Tak, za tydzień idziemy na kontrolę ale szwy dostała rozpuszczalne, więc nie będzie co zdejmować. Teraz maleńka śpioszka, a jak wstanie to jej zacisnę mocniej. Nie będzie jej to urażać tej ranki?
MB&Ofelia pisze:Wytrzymaj! Muuusiasz wytrzymać!
Solidaryzuję się z tobą - mam ochotę na piweczko ale aż do weekendu mam zamiar wytrzymać!
Ewa L. pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
Madzia!
Przeżyłam sterylkę Poli.
Tak, za tydzień idziemy na kontrolę ale szwy dostała rozpuszczalne, więc nie będzie co zdejmować. Teraz maleńka śpioszka, a jak wstanie to jej zacisnę mocniej. Nie będzie jej to urażać tej ranki?
A jutro nie idziecie na antybiotyk?
Pola dostała jeden po sterylce a drugi na następny dzień. Co do zaciągniętych troczków to nie urażą jej. Będzie miała utrudnione chodzenie więc nie będzie skakać a wtedy może sobie naderwać szwy a dodatkowo kubraczek podtrzymuje brzuszek.
Ja za sterylkę z wizytą na następny dzień na antybiotyk i ze zdjęciem szwów bo miała zwykłe na wierzchu i rozpuszczalne te wewnętrzne zapłaciłam 100 zł.
Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Ewa L. pisze:Spilett pisze:Śliczne te Twoje panienki, sorki że tak słabo się udzielam ale mam pacjentkę do pilnowania
Madzia!
Przeżyłam sterylkę Poli.
A jutro nie idziecie na antybiotyk?
Pola dostała jeden po sterylce a drugi na następny dzień. Co do zaciągniętych troczków to nie urażą jej. Będzie miała utrudnione chodzenie więc nie będzie skakać a wtedy może sobie naderwać szwy a dodatkowo kubraczek podtrzymuje brzuszek.
Ja za sterylkę z wizytą na następny dzień na antybiotyk i ze zdjęciem szwów bo miała zwykłe na wierzchu i rozpuszczalne te wewnętrzne zapłaciłam 100 zł.
Dostałyśmy antybiotyk do domciu, na jutro i pojutrze. Właśnie, o której mam jej go dać? Rano, po południu? My zapłaciłyśmy niestety trochę więcej, ale czego się nie robi dla kotecki
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 27 gości