Ale co to za dziecię lata w tle

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Ok - zmultiplikowałaś Cosię...
Ale co to za dziecię lata w tle![]()
czitka pisze:U mnie nie lata, widzicie tam jakieś dziecko?
JJR pisze:czitka pisze:U mnie nie lata, widzicie tam jakieś dziecko?
No jest jakieś. Wygląda na dziecko Rosemary
A "zaśmiecanie" wątku to najlepszy dowód, że w sprawie przedmiotowej wszystko jest w tzw. porządalu
Pewnie zbyt skrótowo napisałem, w planie jest dalsze oswajanie balkonu. Hania już to robiła, zwiedzał poręcze i o skakaniu w dół jeszcze nie myślał. A nawet gdyby, to po niego pójdziemy do ogródka (zakładając że nie będzie chciał wrócić po desce, bo umieć to on na pewno potraficzitka pisze:Powolutku, powolutku....
czitka pisze:Fotki każde kolejne to balsam najprawdziwszy, już przed lustrem nie muszę ćwiczyć miny wniebowziętej iguany z Twojego wątku na KŁ, sama wychodzi
Schodzenie jest poniżej jego godności. Zresztą wszyscy zeskakują, nawet Sztygar spada, tylko Radar czasami dochodzi do wniosku, że można by już trochę szanować stawy.czitka pisze:A Gucio zszedł po schodkach z balkonu, czy zeskoczył?
Koniecznie wpadniemy iguanę obejrzećczitka pisze:Czytam i cieszę się i iguanę robię, ale też i niepokoję, że gdzieś czmychnie
Przy każdym wyjściu i wejściu kolegów jest bardzo żywotnie zainteresowany i przez następny kwadrans próbuje czy któreś okno nie ma jakiej szpary, ale (odpukaćczitka pisze: A dalej tak nalega na wychodzenie?
Dobreczitka pisze:Pytanie mam niedyskretne. Jak tam sprawy łóżkowe?
NITKA/KARINKA pisze:Przeniosłam na NASZE KOTY - opowieści o rezydentach - blaski i cienie życia z kotami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości