Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 21, 2013 18:32 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

O jejku, szafka genialna, ale mi się bardziej podoba ta pierwsza ;) do łazienki idealna, pięknie się komponuje. No, ale póki co kuweta stoi w pokoju, bo nie będę przyszłym teściom dziury w drzwiach wiercić, żeby zamontować kocie drzwiczki...

Wózek 8O

bea3, ja ich często podobnie zbywam, jak zaczynają przesadzać, chociaż pracowałam miesiąc w telemarketingu i wiem, że jest presja, ale u nas było fajnie - jak klient mówi, że nie chce, to rozmowy nie przeciągaj, podziękuj i dzwoń dalej. I to podejście mi się podobało, bo zamiast męczyć kogoś pół godziny, żeby coś kupił, to mogłam dzwonić dalej i zwiększała się szansa na kogoś, kto faktycznie będzie chętny.
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Sob wrz 21, 2013 18:34 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Zaj***** ten namiocik, wybaczcie wyrażenie, ale taki jest! Na działkę jak znalazł!

bea3

Od: Śro cze 26, 2013 12:23

Post » Sob wrz 21, 2013 18:36 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Bellemere - wiem, że to praca, dlatego zawsze mówię to w formie żartu, wiem jak jest. Niestety, czasami ktoś nie daje za wygraną, a mi po prostu odpowiada i pre paid i stary telefon :) A innym czasami wydaje się to po prostu nierealne :)

bea3

Post » Sob wrz 21, 2013 18:39 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Bellemere pisze:Tipsy

Hej dziewczyny. To są ochronki na pazury jak ktoś ma kota agresywnego który drapie ludzi nagle bez ostrzeżenia. Ostatnio oglądałam Kot z piekła rodem. I właśnie kocicy takie "ochraniacze" zakładali.

Milego wieczoru.
Ta leżanka dla kociaka tez mi sie podoba :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob wrz 21, 2013 18:42 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

TO chcę bardzo <3

Ja też wiem, że to praca, ale nie lubię natrętów. Parę razy zdarzyła się tak bezczelna baba, że aż musiałam być niemiła.

Monika Moroz - ja wiem co to jest, też oglądam Jasona Galaxy, ale wyglądają strasznie śmiesznie. Ja swoim kotom obcinam pazury cążkami :roll:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Sob wrz 21, 2013 18:42 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

No, też długo musiałam przekonywać faceta ze sklepu, bo specjalnie się przeszłam do salonu sieci, wiedziałam że przez telefon będą jakieś jaja. Z niedowierzaniem się pytał:
"Ale Asha? A nie Lumia?"
"No nie, nie Lumia. Lumia to smartfon. Ashę chcę."
"Ashę?"
"Tak."
"A nie chce pani czegoś innego?"
"Nie, dziękuję, przejrzałam waszą ofertę i ten mi odpowiada."
"Ale to nie jest smartfon."
"Wiem, i bardzo dobrze."
"Ale Ashę..?"
i tak w kółko...

To naprawdę takie dziwne jest? :roll:

MonikaMroz, może i tak, ale wyglądają jak tipsy :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Sob wrz 21, 2013 18:59 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Ja też swoim obcinam cażkami i to na spiocha ;)
Ale niektórym się niestety nie da :)
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob wrz 21, 2013 20:34 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Poczytajcie sobie o perskiej Blusi od Ewissko to zobaczycie że te tipsy to dla niej obrona przed kotem a nie dla ozdoby.Inaczej wyglądałaby jak po napadzie, Blusia bardzo dużo przeszła w swoim życiu dlatego jest jaka jest ale jest śliczna. Co do nowinek technicznych to jestem w tył

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Sob wrz 21, 2013 21:36 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Bellemere pisze:O jejku, szafka genialna, ale mi się bardziej podoba ta pierwsza ;) do łazienki idealna, pięknie się komponuje. No, ale póki co kuweta stoi w pokoju, bo nie będę przyszłym teściom dziury w drzwiach wiercić, żeby zamontować kocie drzwiczki...

oj mi się też podoba ta pierwsza :1luvu:

elianka super rzeczy wynajdujesz :)

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 21, 2013 21:43 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Milena -dzięki :) Jakoś mnie tak naszło na szperanie w dziale zoologicznym na ebayu :) W sumie nigdy na to nie wpadłam, nie wiem dlaczego 8O
A przecież tyle zamawiam na ebay, że kiedyś listonosz przyniósł mi przesyłkę zaadresowaną tylko nazwiskiem i ulicą. A Białystok to w końcu nie takie małe miasto.... a listonosz przyniósł do właściwego bloku i mieszkania bo " tylko do pani tyle przesyłek z Chin przychodzi..."
Pierwszy i ostatni raz, kiedy dałam listonoszowi napiwek :wink:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Sob wrz 21, 2013 21:47 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

elianka pisze:Milena -dzięki :) Jakoś mnie tak naszło na szperanie w dziale zoologicznym na ebayu :) W sumie nigdy na to nie wpadłam, nie wiem dlaczego 8O
A przecież tyle zamawiam na ebay, że kiedyś listonosz przyniósł mi przesyłkę zaadresowaną tylko nazwiskiem i ulicą. A Białystok to w końcu nie takie małe miasto.... a listonosz przyniósł do właściwego bloku i mieszkania bo " tylko do pani tyle przesyłek z Chin przychodzi..."
Pierwszy i ostatni raz, kiedy dałam listonoszowi napiwek :wink:

hehe, ja nigdy nie kupowałam, to nie wiem :) ja jestem takim typem, co musi dotknąć, sprawdzić itp. parę razy się nacięłam kupując na allegro, zwłaszcza kiedy zdjęcia są lekko podkręcone. dlatego teraz jak coś kupuję to wolę dać więcej, ale jechać, podotykać, posprawdzać jak jest zrobione. no taka jestem nieufna jakaś :P

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Sob wrz 21, 2013 21:52 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Moja miłość do ebaya wzięła się stąd, że tam są rzeczy, których nie mogę kupić w Polsce :) A jak soą to kosztują tyle, że na ebay mam je za kilka dolarów... no i kultura sprzedaży niestety przewyższa allegro o dekadę :/

Na razie idę lulu, z braku własnych dam Wam takie z ebaya. Nie wiem co poeta miał na myśli... :roll:

Obrazek
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Sob wrz 21, 2013 22:11 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

...że koty mają słodkie ryjki? :D

Dobranoc!
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Post » Nie wrz 22, 2013 7:30 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Dzień dobry!

Demony szaleją od 4.00, kotłują się i rozśmieszają moich Teściów :D
Stich śmiertelnie przestraszyła się... miseczki z wodą :ok: mój tchórzyk kochany :1luvu: Wystraszył się, bo teściowie mają taki kran, że woda zaraz po nalaniu jest biała :ryk: To wystarczyło odważnemu młodzianowi do skoku na pół metra w górę, zrobienia kraba do miseczki i ucieczki w popłochu z ogonem jak szczotka :ryk: :ryk: :ryk:

Z samego rana Teściowa mówi do mnie " Wiesz, one wiedzą, że my jesteśmy obcy. Inaczej się do nas zachowują niż do was..". No kurcze, odkrycie roku :ryk:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Post » Nie wrz 22, 2013 7:56 Re: Lilo&Stich - czetornożne, dwuogoniaste tornado

Biedny Stich, taki zawał z rana ;)

bea3

[poprzednia][następna]