Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwoo1 pisze:Zachwytów ciąg dalszy![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Ya2zxqd_ ... e=youtu.be
Maluszki zaczynają rozrabiać
evik75 pisze:A co to za kobieta, jakaś karmicielka? Kotka będzie u niej?
iwoo1 pisze:evik75 pisze:A co to za kobieta, jakaś karmicielka? Kotka będzie u niej?
Ta baba podobno ma ponad 80 lat i przychodzi do chorej kobiety opiekować się nią. I tam u niej zainstalowała kotkę, którą dostała od innej znajomej. Kotka teoretycznie przebywa u tej chorej i ta kiedy przychodzi daje kotce jeść. Boję się, że nawet nie codziennie. Podobno jest pijaczką, a kotka łazi wszędzie, dokarmiają ją sąsiedzi. A wszystko jest na Grota Roweckiego, gdzieś w okolicach telekomunikacji. Podobno kotka nie chodzi na Grota, tylko na cmentarz.
Kotka rodziła już dwa razy i każdy jej miot był momentalnie po porodzie topiony w wiadrze, które stało obok rodzącej kotki. Nie chciała dać kotki na sterylizację, choć załatwiłam jej za darmo. I teraz kiedy była w ciąży nie chciała jej oddać, zamknęła w wersalce, aby nie uciekła i tam rodziła.
Kotkę wykradła inna, która znała ją i tą chorą kobietę. Nie było to więc takie trudne i miałam kotkę zawieźć na sterylke. Kotka rano jednak urodziła, ale u mnie w domu w komfortowych warunkach a nie w wersalce. Poza tym nie mogła już utopić kolejnych maluchów.
Agatka jest wspaniałą mamą, cierpliwa i bardzo troskliwa.
Niestety, nie mogę jej zatrzymać, mam masę kotów i jestem chora, więc musi tam wrócić. Boję się zimy, bo Agatka może marznąć na cmentarzu pomiędzy grobami a na to, że będzie w domu i będzie najedzona to raczej nie mogę liczyć. Biedna Agatka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 9 gości