Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli / krótka aktualka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 22, 2013 8:11 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Śliczny z ciebie kawaler, Pinusiu :)
A teraz puść do kompa Malagę, niech też coś wklika :kotek:

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw sie 22, 2013 8:47 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

ooo widzę, że z Pinusia dobra kluseczka :twisted: u nas Gustaw, jak sie wywali do góry brzuchem, wygląda jakby zjadł gołębia :twisted:

Koczi

Od: Czw sie 30, 2012 6:05

Post » Czw sie 22, 2013 8:50 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Pinusiu, ale z Ciebie pracowity kotuś :wink:
Oczko jeszcze troszkę i będzie jak nowe :ok:

Fotki obu chłopaczków jak zwykle przepiękne!
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw sie 22, 2013 9:15 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Jej z Pinusia to już prawdziwy młodzieniec, nie dziecko. Jak ten czas leci. Ale i On tak szybko rośnie. Super koteczek.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sie 22, 2013 9:17 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

NatjaSNB pisze:Aaaaale masz długi tor :love: :love: :love:

To są dwa złączone Catity, bo jeden dla Malagi jak urósł był już za mały i go tak nie interesował - przy przedłużonym miał więcej skakania. :D A teraz Pini z tego korzysta, chociaż ostatnio bardziej niż się nim bawić, lubi spać w tych zakolach. :wink:

Koczi pisze:ooo widzę, że z Pinusia dobra kluseczka :twisted: u nas Gustaw, jak sie wywali do góry brzuchem, wygląda jakby zjadł gołębia :twisted:

No jak jest tuż po posiłku to wygląda jakby melona połknął w całości. :lol: Ale rośnie chłopak, więc najpierw zbiera masę, a potem ją rzeźbi w gonitwach i wspinaczkach. :mrgreen:

AnnAArczyK pisze:Oczko jeszcze troszkę i będzie jak nowe :ok:

Już jest super, bo spojówki na zewnątrz nie widać - dopiero jak odchylę mu powiekę to jeszcze trochę tego mięska jest, ale już w dobrym kolorze. :ok:

saintpaulia pisze:Jej z Pinusia to już prawdziwy młodzieniec, nie dziecko. Jak ten czas leci. Ale i On tak szybko rośnie. Super koteczek.

Ja dopiero po zdjęciach właśnie porównuję, jak on rośnie - na żywo jakoś mi się w to wierzyć nie chce. :)

Annazoo pisze:A teraz puść do kompa Malagę, niech też coś wklika :kotek:

Pogoniłem kota Małemu i jestem!, skoro się o mnie prosi. :king:

Aż musiałem przerwać swoją pośniadaniową drzemkę, ale czego się nie robi dla spragnionych mojej obecności Fanów. 8)
Obrazek

Obrazek

Potem przeniosłem się na hamaczek, bo ładnie koresponduje z moim futerkiem
Obrazek

A tu można podziwiać mój delikatny zawadiacki uśmiech, specjalnie dla Fanek :wink:
Obrazek

O, na taką małą sesję sobie pozwoliłem :P
Obrazek

I muszę się pochwalić, że dzisiaj calutkie śniadanie zjadłem sam, wspaniałomyślnie dałem Dużej wolne. 8) Co prawda zjadłem nie swoje mięsko, tylko Rudego, ale miałem podejrzenia, że on dostaje lepsze, więc musiałem to sprawdzić! :twisted:
No i było bardzo dobre, chyba dalej będę mu podkradał jak nie dobiegnie pierwszy. :twisted:
No i to tyle, co mam do powiedzenia, idę dalej drzemać.

Niniejszym Malagito odklikuje się, mrau!
Obrazek

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Czw sie 22, 2013 9:22 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Jakiż jesteś cudny, Malaginiu! A na hamaczku masz minkę jak Mona Kota ;)
Całuję łapki!

Fanka

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw sie 22, 2013 9:23 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Bardzo lubię te wszystkie dodatki w Twoim wątku. Cały wątek jest uroczy. Lubię tu zaglądać.
Malagito do ułomków też nie należy. Ma piękną, dużą głowę. Słodko z tym jęzorkiem wyszedł.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Czw sie 22, 2013 10:19 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

solarie pisze:A tu można podziwiać mój delikatny zawadiacki uśmiech, specjalnie dla Fanek :wink:
Obrazek

Uśmiech pierwsza klasa! :kotek:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw sie 22, 2013 13:55 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że to kochane i szczęśliwe koty :1luvu: :1luvu:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Czw sie 22, 2013 15:23 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Pinusiu ale jesteś ogrooooooomny, kawał kota :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malagito masz dużo fanek, oj dużo :mrgreen: powalający uśmiech :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt sie 23, 2013 14:46 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Witaj Izo

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Post » Śro sie 28, 2013 11:20 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Co u chłopców słychać ?

solarie :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro sie 28, 2013 12:24 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Annazoo pisze:Jakiż jesteś cudny, Malaginiu! A na hamaczku masz minkę jak Mona Kota ;)
Całuję łapki!

Fanka

To teraz tylko znaleźć zdolnego malarza, żeby te jego piękne lico uchwycił na wieki wieków. 8)

saintpaulia pisze:Bardzo lubię te wszystkie dodatki w Twoim wątku. Cały wątek jest uroczy. Lubię tu zaglądać.
Malagito do ułomków też nie należy. Ma piękną, dużą głowę. Słodko z tym jęzorkiem wyszedł.

Cieszę się bardzo, że lubisz tu zaglądać. :1luvu: Malaga owszem, jest piękny, ale jednak troszkę ciałka musi zrzucić, dlatego ma zarządzoną małą dietę - mniejsze posiłki i więcej ruchu z aportowaniem piłeczki po mieszkaniu, żeby wrócił do figury modela. :wink:

floxanna pisze:Uśmiech pierwsza klasa! :kotek:

Ćwiczony codziennie przed lustrem. :wink:

NatjaSNB pisze:Piękny :1luvu: :1luvu: :1luvu: Widać, że to kochane i szczęśliwe koty :1luvu: :1luvu:

:1luvu: :1luvu:

Miraclle pisze:Pinusiu ale jesteś ogrooooooomny, kawał kota :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Malagito masz dużo fanek, oj dużo :mrgreen: powalający uśmiech :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Myślę, że obaj mają tych fanek oddane grono, w końcu to w dechę chłopaki. 8)

solarie

Post » Śro sie 28, 2013 12:33 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

kwinta pisze:Co u chłopców słychać ?

solarie :D

Chłopcy mają się dobrze, Piniego cały czas obserwuję czy aby na pewno zdrowy, żeby go w przyszłym tygodniu w końcu doszczepić; póki co jest ok.
Malaga tylko wczoraj mnie trochę zestresował, bo rano zrobił ładną qpkę, a popołudniu ni z tego, ni z owego znów wszedł do kuwety i zrobił taki luźny trochę smrodliwy placek. :roll: Na szczęście od wczoraj się to póki co nie powtórzyło - tfu tfu - więc może to jakaś chwilowa niestrawność.

Za to ja jestem zła na władze mojego miasta - mieszkam w ścisłym mieście, przy głównej ulicy i bardzo niebezpiecznym skrzyżowaniu - w ostatnim tygodniu były tu już trzy poważne stłuczki (na tyle mocne, że np. samochód obracało o 180 stopni i odrzucało w tył...). Dlatego dzisiaj rano jak zobaczyłam, że odłączona na całym skrzyżowaniu została sygnalizacja świetlna byłam pewna, że to zły omen. I niestety moja intuicja się nie pomyliła - przed chwilą usłyszałam huk i kiedy wyjrzałam za okno okazało się, że jakieś dwa chłystki potrąciły starszego człowieka próbującego przejść przez przejście dla pieszych. :x A wiadomo, starsi ludzie chodzą powoli, a chłopaczkom się zapewne bardzo spieszyło, bo uderzenie było głośne. Z tego co widziałam Pan na pewno ma złamaną nogę, bo ratownicy mu ją usztywniali. Szkoda mi go strasznie, zwłaszcza, że wiem jak ciężko u starszych ludzi goją się złamania. :(
Ja sama musiałam dzisiaj jechać do sąsiedniego miasta i powiem Wam szczerze, że nadłożyłam dwa razy drogi (tam i z powrotem) i pojechałam całkowicie na około centrum, byle nie musieć przejechać przez to skrzyżowanie. :?
Niektórzy prawo jazdy chyba znajdują w paczce chipsów, brak słów.

solarie

Post » Śro sie 28, 2013 15:49 Re: Buro-rudy duet: Malagito & Pinelli

Izo młodym chłopakom zawsze śpieszno i to dosłownie do wszystkiego... zamiast mózgu mają "musk"
Złamania u osób starszych są trudne i często nie wracają do pełni sił.
Współczuję mieszkania przy takiej ulicy i nie dziwie się jeżdżenia "dookoła"
Obrazek Obrazek Obrazek

Miraclle

[poprzednia][następna]