WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 07, 2013 14:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Zapisz zdjęcie z forum u siebie na pulpicie. Jak dodajesz ogłoszenie jest opcja dodaj zdjęcia - wybierasz je wtedy z pulpitu i gotowe :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 07, 2013 15:01 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

U nas ktoś sprzedaje takie drapaki w sklepie (hodowca MCO) i cena podobnego na zamówienie 1300zł. ale bez tej budy.Grube rury (słupki) i wszystko tak wygląda,nie mam pojęcia czy to Rufi czy ktoś sam te drapaki robi :roll: Nie wnikałam bo i tak nie kupię.

Ziabolek :1luvu: jaki słodki maluch był z niego i ogonek miał piękny.Biedny się nacierpi,ale żyje i to jest cud!
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie kwi 07, 2013 16:43 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Najlepiej zamówić u nich przez internet http://www.drapaki.pl
Można obejrzeć sobie gotowe opcje albo zmodyfikować po swojemu. Są tam też ceny.
Na podforum hodowców kotów jest cały wątek opinii o drapakach Rufi. Nie czytałam całego, tylko kilka stron, ale same pozytywy.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie kwi 07, 2013 17:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

koteczekanusi jeden z drapaków był identyczny jak z linku.Stał w sklepie hodowcy kotów i psów.Dotykałam by zobaczyć z bliska wykonanie i jest świetne.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie kwi 07, 2013 18:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Uuups, spóźniłam się na jakieś składanie życzeń :oops: :oops: :oops:
No to spóźnione: Sto lat, sto lat, niech żyje Kotkins nam :torte: :partygirl: :mrgreen:

Nie właziłam przez weekend na forum, miałam dużo roboty i takich tam, nie będę tu śmiecić Kotkinsowi, napiszę na wątku Małej Czarnej.
A drapak śliczny!!! Też mi się marzy taki duuuży. Zaczynam zbierać kasę :?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon kwi 08, 2013 6:21 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Uroczyście oświadczam, ze od wczoraj jesteśmy OBIE na przemian

a. wk.............na tzw maksa
b. totalnie załamane
c. oszołomione
d. nadal nie wierzymy w aż taki bezmiar ludzkiej głupoty.........

i abarot od punktu a...........

Niestety nie możemy na razie nic wiecej napisać.........ale przyjdzie moment, ze to zrobimy, bo nie wyobrażam sobie przemilczenia sprawy.

C'nie? Kotkinsie.........
Niewiarygodne..........
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon kwi 08, 2013 8:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

No maszzz... Co znowu? Trzymajcie się.
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon kwi 08, 2013 12:16 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

O matko... Co się dzieje?
Takie miłe popołudnie spędziliśmy wczoraj z kotkinsami... a tu załamka...
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon kwi 08, 2013 12:36 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Mam nadzieję, że bezdomny złapany :ok: I że wszystko się jakoś dobrze rozwiąże - tak jak powód wk... Neigh i kotkinsa :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 08, 2013 12:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon kwi 08, 2013 17:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Zosik ale dzwoniłam tak? Dzwoniłam, bo już wytrzymac nie mogłam.

Dowiecie się - bez względu na efekt się dowiecie...........na razie usiłujemy przemawiać do rozumu.......ale żeby przemówić, to wiecie trzeba mieć rozum..........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon kwi 08, 2013 17:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Dzwoniłaś, dzwoniłaś... ale myślałam, że popędzasz tylko kotkinsów z ogłoszeniami. Nie wiedziałam, że to taka poważna sprawa.
A tak nieśmiało zapytam, czy może możemy jakoś pomóc?
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Pon kwi 08, 2013 19:05 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Nie wiem.
Właściwie to nic już nie wiem.........

Obrazek

Neigh

Post » Pon kwi 08, 2013 19:18 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Jak zwykle koty i jak zwykle plaskate.

Ja nie jestem załamana. Jestem WKUR...!!!!
Jak Małża kocham- pojadę i po mordach trzaskać będę.
Wbijać na pal, walić po czerepach ...ZABIJAĆ BĘDĘ.

Hasło na dziś : ŚMIERĆ IDIOTKOM!!!!

Opowiemy Wam, bo tego się nie da opowiedzieć.
Niezależnie czy z tego będą koty , czy nie.
Jeśli nie...to będę zabijać.

Na razie nie możemy nic Wam rzec.
Sprawa w toku.

I małe acz bazalne pytanko mamy do np.Dalii.
Alboć do kogoś inszego , kto wie: czy któraś z Was wie cokolwiek o testach na chlamydie dla kotów?
Ostatnio edytowano Pon kwi 08, 2013 19:48 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon kwi 08, 2013 19:22 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- bezdomny...:(

Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]