Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 19:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Daaaaaaaaaaaaaaaj kotkins relację Amelki, z czegokolwiek please............mam zniżkę kurde no.....
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lis 26, 2012 21:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Rudy Kotku witaj, czytaj , bywaj:)!

Nje bendem fcale pisiła bo mje bamdzo fkuszyli Durze.Mje zuapali , mje kupem zez kuakuf na dooopce zdejmneli co siem mje pszykleiła.Nje mogli jej zdjońć i mje targali za kuaki.A potem mje myli wew wodzie zez szmpanem,a ja szampana nje lubjem bo śmjerdzi.
Na jeich ryczyłam.
I biłam jeich łapom , bo mje Fjonia naumijała.
I teras se schnem.
A jak uschnem to jak mje tuńmczyka nje dadzom to se pujdem.Wew śfjat.
Ale mawjali,że dadzom.

A jak mje Shira fkuszysz to na Ciem nasyczem.
O tak :
(tu Amelcia pluje na monitor)
Siem żegmnam na razie zez mokrom dooopkom.
Ameczka

P.S.Piłkem mje kupjeli ale se zgubjałam.Nje wjesz Shira dzie ja jom mam?

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lis 26, 2012 22:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Stawiałabym na to, że pod łóżkiem, obok myszki...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto lis 27, 2012 10:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Kocham Amkę.
Myszkę pewnie Melon ukradł....albo Leoś....
Zaraz mi lepiej.... :)
Robili komuś zastrzyki do stawu? Boję się...
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lis 27, 2012 10:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- the end!

kotkins pisze:MAMY PERSY!
Zawsze mamy...
Tylko wypytaj tę panią.Bo ja dziś spotkałam babusa w sklepie zwierzęcym, który miał też persa , który umarł ZE STAROŚCI w wieku 10 lat, a był -uwaga!- WYCHODZĄCY!!!!Babus zauważył ,że kupuję "Hairballa" i "Hair& Skina" dla moich i się zapytał a"jakie kotki", a jak się ujawniłam, to zaraz mi wykład szczelił...
Mieszka gdzies pod Poznaiem, w Kiekrzu zadaje się.
Pytała o persy do wzięcia , bo jej powiedziałam,że moje z adopcji a nie od hodowcy.

Jest pers do pilnego wzięcia w schronie w Łodzi, uwaga -rudy!:)
Tu wątek ze zdjęciami: viewtopic.php?f=13&t=146433&start=270

I ma kto zrobić wizytę PA... :mrgreen:

ok zaraz się wypytam :wink:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto lis 27, 2012 17:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

shira3 pisze:Kocham Amkę.
Myszkę pewnie Melon ukradł....albo Leoś....
Zaraz mi lepiej.... :)
Robili komuś zastrzyki do stawu? Boję się...

Ja miałam Wstrzykiwaną w staw barkowy blokadę.Nie było to przyjemne,ale do zniesienia.za to ręka mnie nie boli już 4 lata.
Trzymam kciuki :ok:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Wto lis 27, 2012 20:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Witam się po dłuższej przerwie (konferencyjnej; następnym razem dłużej się zastanowię, zanim dam się wrobić w referat). Amelkową przygodę z tuńczykiem przeczytałam dwa razy. Chyba przeczytam jeszcze raz. Suuuuper! Przypomniało mi się od razu, jak to Ofelia, jako kocię, obżarła się pieczonym pstrągiem (moim!). Tylko ta przygoda skończyła się nieco gorzej... Nie dotarła na czas do kuwety, ani na żaden kocyk. A spała na mojej poduszce :evil: .
Przed chwilą na Animal Planet było o jamnikach. Oglądam połową oka, bo próbuję zrobić gulasz (kociasta wyjadała mi miąso - wieprzowe oczywiście :evil: . Czy temu kotu nie może wystarczyć to co ma w misce? Też mięsko, tyle że drobiowe. I z suplementami.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto lis 27, 2012 21:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Kradzione lepiej smakuje :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lis 27, 2012 21:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Shira Ty szukaj tej piłeczki z piórkiem , bo Ameczka smutna...

BLUSIA ZNALAZŁA DOM,DZIEWCZYNY!!!
Wraca mi wiara w ludzi...

Dla równowagi znowu persy do wzięcia ze schroniska...Łódź i gdzieś jeszcze...ech...

kotkins

Post » Wto lis 27, 2012 21:15 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

A co, nie znalazła jeszcze? ;) A Durze nie pomogły? 8O
Widziałam o Blusi :piwa:
Niestety dopływ nowych kotów jest cały czas.....
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Wto lis 27, 2012 21:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Taaa...Blusia do domu a ten rudy biedak z mocznicą nie żyje.:(

Shira- no ni ma.Podejrzewam,że ktoś zeżarł.Jutro kupię nową.

Jest jeszcze jakieś cudo w Rybniku.Śliczny kot.

Jak rozbudujemy dom to jeszcze kogoś weźmiemy.
To konieczne.Tyle ich jest...

kotkins

Post » Śro lis 28, 2012 19:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Coś tu pusto, cicho... Gdzie Kotkinsy? Coś to podejrzanie wygląda. Zdjęcia mają być! Z dzisiejszą gazetą! Żeby było wiadomo, że Kotkinsy całe i zdrowe.

A jak oczko Babci?
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lis 28, 2012 20:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Cioooo...MB, ciooo....
Kotkinsy śpią.Leoś na wznak chrapiąc -egzotyk jeden oraz potffur olbrzymi (dziś sobie chudziutkiego persa Leosia obejrzałam na zdjęciach z KŚ, chyba to jednak inny grubas u mnie mieszka), Fiona na oparciu kanapy i coś się koci śni,bo ogon pracuje jak u lwa,a Amelia na stoliku kawowym (to jej miejscówka).Felek połozył się na Małżu, razem udają,że czytają,ale któryś chrapie.
Melon czuwa na wznak w swoim łożu.Ma otwarte melońskie usteczka (takie śliczne, czarne- Meloś jako groźny pies , ma czarrrrne podniebienie!)

Wczoraj MK przygotowywał prezentację z fizyki pt "Ratujemy nasz tyłek przed jedynką na semestr", poszliśmy spać o 3 rano.
Udział wzięli :Kotkins, Małż, Ex- mąż kotkinsowy (jest po Politechnice,więc się przydał), przyjaciółka MK wraz z MK (znudzeni),oraz tato przyjacióki (tez po Politechnice).
Koty zległy o 24, padły pokotem zdenerwowane tą prezentacją niemożebnie.Jamnik nie narażał zdrowia ,spał już o 21.

Zaangażowanie Ameczki w prezentację nalezy upamietnic, ona naprawdę kocha swojego MK.
Amka najpierw ładowała się na wszystkie stoły, biurka, blaty i laptopy, a potem zrobiła śliczne siczki przy wejściu do kuwetki.

Z prezentacji mamy bdb!
Tzn.Ameczka ma :mrgreen:

kotkins

Post » Czw lis 29, 2012 9:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Pospolite ruszenie, nawet ex-małżonkowie się jednoczą - fizyka i jedynki łączą ludzi :mrgreen:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw lis 29, 2012 15:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- karrriera terrriera!

Aloha

Uprzejmie donoszę, że zyję. Mam anginę ropną, ale jednakowóż żyję. Bardzo jest mi dobrze bez Miau, przepraszam dziewczyny - ale dopiero po przymusowym odwyku zauważyłam jak inaczej się patrzy na świat......bez tego codziennego nużania się w kocich kłopotach.

Telefony odbieram jakby co:-) Bać się nie trzeba.......dzizas ileż dni tu nie zaglądałam.........i chyba nie mam siły na nadrabianie - także znikam, ale przypominam, ze poza forum są inne środki komunikacji....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

[poprzednia][następna]