Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor chuligan :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 13, 2012 20:34 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

:ryk: Oglądałam to. I inne filmiki kocio-choinkowe. Myślałam, że popatrzę trochę na demolkę i odechce mi się choinki w domu.
Ale niestety to nie działa.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw gru 13, 2012 21:39 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Nie wyobrażam sobie prawdziwej choinki w obecności Notki :ryk: .
Już rok temu nabyłam coś co jest wysokim stożkiem,oklejonym suszonymi plastrami pomarańczy , korą i naturalnymi różnościami . Lampki też są. I to coś robi za choinkę :mrgreen: .
Miało być na jeden rok , będzie i na ten :wink: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt gru 14, 2012 14:52 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Ciekawie brzmi ten stożek :wink: .
Notka pewnie dobrze by się dogadała z Fiodorem mimo różnicy wieku :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Post » Pt gru 14, 2012 22:53 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Kup choinkę i nie wieszaj bombek. Drewniane ozdoby i jakiś łańcuch. Sposobem mojej sio możesz przywiązać czubek choinki do czegoś (bidny Ems ma dziś 15 lat, choinka bezpieczna, ale to działało).\

U nas choinka daje radę, chociaż obawiałam się Majeczki.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pon gru 17, 2012 9:44 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Dzięki dziewczyny za rady.
Decyzja została podjęta: będzie choinka :wink: .
Nieduża, około metrowa, w doniczce.
Niech koty też mają trochę radości, a co :kotek: .
Obrazek

Revontulet

Post » Pon gru 17, 2012 9:55 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

:ok: u mnie też w tym roku choinka (ze wględu na gości), potem posadzimy ją na podwórku :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon gru 17, 2012 10:32 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

U nas choinka jakoś do tej pory dawała radę.
Ale nigdy dotąd nie miała do czynienia z Dyziem. :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon gru 17, 2012 20:05 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Migdałek się kłania cioci Revontulet :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 18, 2012 11:30 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

O, Bazyliszkowa :D Miło Cię widzieć :wink: .
morelowa pisze:Migdałek się kłania cioci Revontulet :wink:

Migdałku nie wygłupiaj się. Zamiast sie kłaniać daj buziaka :mrgreen: .

Fiodor dzisiaj cierpiał na bezsenność. W związku z tym cierpiałam razem z nim :roll: .
Obrazek

Revontulet

Post » Wto gru 18, 2012 13:09 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Migdałku nie wygłupiaj się. Zamiast sie kłaniać daj buziaka

Nie ma sprawy Ciociu, z rozkosza prawdziwą - tylko podjedź. Wirtualnie to nie to samo , ale ślę całe mnóstwo :D

A nie mogliście coś łyknąć na tę bezsenność? Albo poczytać co nudnego? :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto gru 18, 2012 13:13 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

A jak biedny Fiod radził sobie z tą bezsennością?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto gru 18, 2012 13:33 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Liczył myszy?

Obrazek

morelowa

Post » Wto gru 18, 2012 14:39 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Głośno liczył i przytupywał?
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto gru 18, 2012 18:23 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Był bardzo cichutki i tylko raz próbował coś zrzucić(a dokładniej duży segregator), ale sam z siebie z tego zrezygnował.
Biedulek bardzo się kręcił i nie mógł sobie znaleźć miejsca.
Myślę, że w dzień odespał tę ciężką noc, bo teraz jest wypoczęty i ma bardzo dużo energii :mrgreen: .
Conchita pisze:Głośno liczył i przytupywał?

:ryk: :ryk: :ryk:
Ja myślałam, że Fioduś tupie przez swoją krótszą łapkę, a on po prostu myszy liczy z przytupem :kotek:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto gru 18, 2012 19:10 Re: Zgaduj zgadula- Maurycy astmatyk, Fiodor-chuligan!

Revontulet pisze:Był bardzo cichutki i tylko raz próbował coś zrzucić(a dokładniej duży segregator), ale sam z siebie z tego zrezygnował.
Biedulek bardzo się kręcił i nie mógł sobie znaleźć miejsca.
Myślę, że w dzień odespał tę ciężką noc, bo teraz jest wypoczęty i ma bardzo dużo energii :mrgreen: .
Conchita pisze:Głośno liczył i przytupywał?

Ja myślałam, że Fioduś tupie przez swoją krótszą łapkę, a on po prostu myszy liczy z przytupem :kotek:

Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]