kalair pisze:
Już Safcię za tęczowy most wyprawiasz ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:
Caragh pisze:kalair pisze:
Witanko cudo![]()
![]()
![]()
Cóż ta Duża Cie tak zmasakrowała na tej focie?
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:Moniś.Masz na to dowody? One nie wyglądają na zagłodzone...
No ba, Krecie jak już się dopchają do komputera BEZ nadzoru Dużej, to zawsze piszą że są głodne! Kartony im do jedzenia daje...![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:Moniś.Masz na to dowody? One nie wyglądają na zagłodzone...
No ba, Krecie jak już się dopchają do komputera BEZ nadzoru Dużej, to zawsze piszą że są głodne! Kartony im do jedzenia daje...![]()
![]()
To jej koty z kozami się mylą?
Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:To jej koty z kozami się mylą?
Kto ją tam wie, całkiem możliwe
bulba pisze:kalair pisze:bulba pisze:Dzień dobry Bożenko z Kreciami kochanymi![]()
![]()
Doberek Kasieńko!![]()
Jak na dzisiaj??
Bożenko, do 19-ej w pracy siedziałam. O 20-ej do domu wróciłam. Musiałam nakarmić kotecki, a przy okazji też ludeckiTeraz, już po kąpieli, nareszcie mogę się rozkoszować wolnym wieczorem
Jutro, niestety, też do 19-ej w pracy. Ale później za to trochę urlopiku
![]()
Buziaczki KochanaSpokojnej nocy i miłych, kolorowych snów
kalair pisze:A oberwać chcesz?
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:Moniś.Masz na to dowody? One nie wyglądają na zagłodzone...
![]()
A to koza kartoniki jada?![]()
bubor pisze:Już Safcię za tęczowy most wyprawiasz ?
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:
A tak źle wygląda?
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Caragh pisze:kocurzyca41 pisze:Moniś.Masz na to dowody? One nie wyglądają na zagłodzone...
![]()
A to koza kartoniki jada?![]()
No podobno...Starzy ludzie mawiają,że koza to i papier zeżre i mleko da....
\Caragh pisze:bubor pisze:Już Safcię za tęczowy most wyprawiasz ?
Widzisz! Nie tylko ja twierdzę, że ją zmasakrowałaś![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:
A tak źle wygląda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 11 gości