becia_73 pisze:Fundacja KOT pisze:haha, cypisek nie strasz

domku, bo nas czyta
skoro nowa Pani Blusi nas czyta , prosimy o zdanie relacji za kilka dni jak nasza urocza złośnica się sprawuje.

Witam melduje się ewissko nowa obsługiwaczka Księżnej .Dziś w końcu się doczekałam i JEST póki co zdjęć nie będzie - bo muszę nauczyć się je wstawiać / instruktor już znaleziony / ale informuję , że Jej Wysokość lansuję nową modę dla persiczek -duża główka reszta do gołej skóry i ogonek powiewający nad ziemią jak chorągiewka /tzn jestem lekko wkurzona - cytat z Blusi./ A teraz Blusia ma głos .Zwiedziłam domek na pierwsz rzut oka nie jest żle jeść dają i obsługa na życzenie podaje przysmaczki z takiej małej szafy ,okaże się czy ta szafa ma dno bo chyba trochę sobie podjem. Teraz leżę na kanapie i pilnuję dużej - a nóż coś jeszcze wpadnie do brzuszka - da się wytrzymać ale muszę przyznać ,że tesknię za moją Dużą Lidką - sprawdam pod drzwiami - może wróci choć się przywitać?. I wypraszam sobie tę "zlosnicę" ja ma proszę Dużej charakter pozdrawiam z nowego domku Blusia
A teraz ewissko - obiecuję częste raporty i nie boję się jeśli będziecie mnie krytykować i proszę również o rady bo wiecie drogie Wiedżmy , że wymiana doświadczen jest b. ważna
bo co kot to inny charakterek
Pozdrawiamy wszystkie Cioteczki Blusia i ja