Skierniewicka banda i arystokracja

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 20, 2011 14:15 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

Carlos dzisiaj skończy 13 tygodni. :kotek: Cieszę się, że i w tym wątku mogę go oglądać i Baaardzo się cieszę, że WarKotka zostaje z Wami. :D
Nutka, Muza, Amber, Evo, Bonnie Blue, Demi, Goran oraz Gama pozdrawiają wszystkich.:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
viewtopic.php?f=20&t=137690 - Bazarek na Kotylion Viva!

mojekoty

Od: Pon maja 03, 2010 13:57

Post » Pon cze 20, 2011 14:15 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

hehehe, a mnie się dziś śniło, że mieliście małe dziecko :mrgreen: no i jest, ino włochate :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale czemu Satyr wąsy w tym śnie zgolił to nadal nie wiem :roll:

a tym, którzy myśleli, że to jakiś sen erotyczny był, to teraz głupio, o :twisted: :twisted: :twisted:

Powiem tak. To Wasze życie i nic nikomu do tego.
Ale szczerze powiem również, że z tego wszystkiego najbardziej mi żal Was, jako domu tymczasowego :( :( :( stracone miejsce, ostoja dla potrzebujących kotów. I to w domu, w którym naprawdę dba się o koty :(
Przepraszam, ale ta wiadomość przyćmiewa radość z Waszej radości.

Mały cudny, wiadomo, po prostu cukiereczek cudowny :love:
Czy to Maine Coon?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

cudeńko :1luvu:
obejrzałam filmiki

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon cze 20, 2011 14:18 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

To syberyjczyk :)

Madziu, nie sztuką jest kota wziąć do domu, doprowadzić go do ładu, ale sztuką znaleźć dobry dom. A tych niestety jest mało....

A tak czułam, że ten Twój sen był proroczy ;)
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon cze 20, 2011 14:21 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

Magda, to nie jest tak, że odcinamy się zupełnie, przestajemy tymczasować na tą chwilę, co będzie za rok, czy za dwa nie wiemy. Na chwilę obecną musimy skończyć, Niuniol za bardzo dostaje po psychice, jak wiesz, został z nami dlatego że bardzo źle znosi zmiany i na chwilę obecną jeszcze trochę stresu mu dostarczymy, potem musi odpocząć. Niestety, rezydenci są najważniejsi i przedewszystkim o nich musimy zadbać.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon cze 20, 2011 14:25 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

syberyjczyk 8O 8O 8O wygląda jak mały Main Coon - cudowne umaszczenie. Tygryski są piękne :1luvu:

Ja rozumiem Waszą decyzję o tymczasowaniu ze względu na rezydentów. Mam jednak nadzieję, że może warunki Wam pozwolą jeszcze kiedyś pochylić się nad jakimiś biedami i znaleźć im dom :ok:

Ale powiem jeszcze, całkiem szczerze, że Warkotkę udałoby się Wam wydać pomimo jej różnych "dziwactw", bo nie takim kotom udawało się domy znaleźć. Ale to tylko taka moja uwaga :)
Obrazek

magdaradek

Post » Pon cze 20, 2011 14:26 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

magdaradek pisze:Ale powiem jeszcze, całkiem szczerze, że Warkotkę udałoby się Wam wydać pomimo jej różnych "dziwactw", bo nie takim kotom udawało się domy znaleźć. Ale to tylko taka moja uwaga :)

Magda, na miłość nie ma mocnych ;)

pozytywka

Post » Pon cze 20, 2011 14:30 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

pozytywka pisze:
magdaradek pisze:Ale powiem jeszcze, całkiem szczerze, że Warkotkę udałoby się Wam wydać pomimo jej różnych "dziwactw", bo nie takim kotom udawało się domy znaleźć. Ale to tylko taka moja uwaga :)

Magda, na miłość nie ma mocnych ;)

otóż to :oops:

WarKotka

Post » Pon cze 20, 2011 14:31 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

Właśnie przyznaj się :ryk:
Dobra to ja spadam z nową rezydentką do weta, bo się od grubej zakichała.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pon cze 20, 2011 14:47 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

może Wam się kiedyś uda ująć całe stado razem :D
ano miłość to miłość, jasne.....ale ja np. moich podopiecznych traktuję jak dzieci, więc jestem zdania, że każde dziecko z domu kiedyś wyfrunie i tak to już jest :) a kocham tymczasy także. Ale każdy inaczej odczuwa to wszystko.

Ale normalnie z tym moim snem to nieźle było, no....
ostatnio byłam w księgarni i rzuciła mi się w oczy książka o Albanii, pooglądałam, a moja koleżanka z pracy na drugi dzień mówi, że właśnie do Albanii jedzie 8O
aż się boję co mi się jeszcze sprawdzi hehe.
Obrazek

magdaradek

Post » Pon cze 20, 2011 14:48 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

normalnie czarownica jesteś :mrgreen:

WarKotka

Post » Pon cze 20, 2011 14:49 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

ale numery w totolotka to mi się wyśnić nie chcą :evil: :evil: :evil:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon cze 20, 2011 14:51 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

bo może za bardzo chcesz ;) Zauważ, że to wszystko co się sprawdza, to nie ma nic wspólnego z Twoją wolą, po prostu się dzieje :)

WarKotka

Post » Pon cze 20, 2011 14:51 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

magdaradek pisze:ale numery w totolotka to mi się wyśnić nie chcą :evil: :evil: :evil:

bo ja mam obiecane, ze mnie się wysnią :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon cze 20, 2011 14:53 Re: Skierniewicka banda i arystokracja - zmiany, zmiany, zmiany

podkradnę Ci zanim spamiętasz :twisted:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]