Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna09 pisze:Na tym ostatnim filmiku widać, że Tasia zaczyna kumać o co z tą malizną chodzi. Jeszcze chwila i odkryje, że można się (z) tym małym bawić... a wtedy Tycia będzie miała przechlapane
Pasibrzucha pisze:Pierwsza baza zdobyta, cenna qpa została z pietyzmem złożona w kuwecie
Pasibrzucha pisze:Pierwsza baza zdobyta, cenna qpa została z pietyzmem złożona w kuwecie
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Pierwsza baza zdobyta, cenna qpa została z pietyzmem złożona w kuwecie
A co z sioo?
Zrobiła?
alix76 pisze:No, to szybko zajarzyła- szkoda tylko papierów i stresu Towarzysza ... ale mały słodziak Mu to wynagrodzi
alix76 pisze:Pasibrzucha pisze:Pierwsza baza zdobyta, cenna qpa została z pietyzmem złożona w kuwecie
A nie mówiłam, że to widok piękniejszy niż Mona Liza?
jasdor pisze:alix76 pisze:Pasibrzucha pisze:Pierwsza baza zdobyta, cenna qpa została z pietyzmem złożona w kuwecie
A nie mówiłam, że to widok piękniejszy niż Mona Liza?
A myślała Ty kiedy, że tak kocią kupą się będziesz cieszyć
Kocuria pisze:tż przeszedł od 'a nie gadaj do mnie o kociej kupie!' do 'zobacz, któreś ma tutaj takie leciutkie rozwolnienie z dziwnym zapaszkiem i kolorkiem, chcesz obejrzeć?'
koty zmieniają ludzi. trochę jak małe dzieci, rozmowy o konsystencji kupy na głównym wątku fundacji nikogo nie dziwią
Pasibrzucha pisze:Kocuria pisze:tż przeszedł od 'a nie gadaj do mnie o kociej kupie!' do 'zobacz, któreś ma tutaj takie leciutkie rozwolnienie z dziwnym zapaszkiem i kolorkiem, chcesz obejrzeć?'
koty zmieniają ludzi. trochę jak małe dzieci, rozmowy o konsystencji kupy na głównym wątku fundacji nikogo nie dziwią
Kocuria, pozdrów TŻ'a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, PanPawel i 54 gości