Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 06, 2011 20:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Emma, se zdycha do mje to niech se zdycha. Kryze mi duza przyciela ostatnio :( ze niby se slinom posklejalam...
Bycie ladnom jest fajne bo duzi siem na to lapiom jak Michal na grzechotanie puszki z suchym hehe
Nasyczalam na tych kretynof bo znowu siem kartonem bawiom i spac nie mozna tym bardziej housa oglondnoc
Hogata

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt maja 06, 2011 20:12 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Mary_Poole pisze:Ja walczem z systemem M jak Malenka. Nie uznaje tych systemof. Mam swoj karton i folie po zgrzefce mineralki, skaczem na framuge i patrzem coby po pysku nie dostac od Hogaty albo Michala.
Komandos

:1luvu:
:ryk:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Pt maja 06, 2011 20:24 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf na prezydęta siem nadaje, ma brzuch jak siem patrzy, Michał też mógby być gruby jest to i postawny z njego kot zjeść może fszystko nie tylko intestinal i intestinal kurde no :evil:
żebym młotszy był to bym startował bo kjedyś to postawny żem był, brzuch miałem jak siem patrzy zjeść mogłem, bo prezydęt to musi fszystko jeść co mu dadzom no
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt maja 06, 2011 20:31 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Dokladnie. Jedzenie to glownen obowionzek prezydenta
Michal

Mary_Poole

Post » Pt maja 06, 2011 20:37 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ciekawe czy taki prezydęt też musi se kraść lepsze żarcie ?
chcem Wam fszystkim powjedzieć nie kradnijta maślanych croisantóf mało żem siem nie udusił tym śfinstfem a pachnie ładnie
Emir

PearlRain

Post » Pt maja 06, 2011 20:56 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

u mnie była somsiadka. Ona tak kotów nie bardzo, bo ona nas nie rozumie i bardziej ona psy lubi. Ale ja żem chciał pokazać, że koty som git. Wlazł żem na stół i polizał sernik. bleee do języka mnie się przylepił to żem splunął i otrząsnął włosy do sernika. Duża zabrała mje ze stołu to że wchodził na złość i zabrała ciastka na kanapę to żem na kanapę poszedł a potem żem gryzł zabawkę jak morderca i darł się. Somsiatka na pewno polubiła kotów.
Ambasador Morfeusz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 06, 2011 21:05 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf, jesteś holernie dzielny... Tfoja działalność na zrezcz lubienia kotuf jest porarzajaca. Jesteś boski. Ta somsiatka na pewno koha teras kotuf.

M&M i Emma
Obrazek

Conchita

Post » Pt maja 06, 2011 21:10 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf a mialczales? Ja jak kcem kogos na kotuf pszekonac to miauczem, ale akcja z syrnikiem czaderska! Jak zwykle pewno duza marudzila, ze wstyd ciem ludziom pokazac?
Komandos

Mary_Poole

Post » Pt maja 06, 2011 21:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ja nie miauczę, aj jęczę rozdzierajomco. Ale był czad. Wlazłem za kanapę i tam się darłem. Somsiadka chyba myślała że zdycham tam w bólu. A Duża tylko wrzasła "zamknij się" heheheh
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt maja 06, 2011 21:23 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

A ja kiedyś kiedy byli bardzo warzni goście i tak śpiwali i maczali jedno pacadło i wodom hlapali po fszystkim, to sie kolenda nazywało, potem mi Durzy wyjaśnił, to ftedy fszedłem temu co hlapau pot sutannem i było kupe śmiehu ale on powjedział, że takiego fajnego kota to jeszcze nie widziau..
Hyba mało kotóf widziau.
Pamir

ahnija

Od: Pt lip 16, 2010 14:02

Post » Pt maja 06, 2011 22:13 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

A u nas tesz był kiedyś taki w sutannie, stary (jusz nie żyje, muwi Durza).
I on nie wiedział, co z Durzom gadać, to gadal o nas. "ojeeej, ale pani ma piękne kotecki, alesz one som pienkne".
No. Bo takie my som, a co!
Fajny on był, wiedział, co dobre.

E, M&M
Obrazek

Conchita

Post » Pt maja 06, 2011 22:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Hogata gosciuf nie lubi, Michal duzo gosciuf w zyciu nie widzial, ale ja lubiem :ok: chodzem z nimi sikac itd. raz u nas taki jeden spal na kanapie to zem zjezdzal z oparcia na niego a potem zem przyniosl kawalek plastiku, zem mu siem polozyl na brzuchu i bawil z nim. Jak szedl spac to mnie chcial skrasc do plecaka. Rano byl jeszcze bardziej zahfycony bo powiedzial: 'przez tego waszego je*** siersciucha spac nie moglem. najpierw zjezdzal na mnie dupa z oparcia a pozniej znalazl sobie jakis jeba** plastik, polozyl mi go na klate i nim napier*** pol nocy.
Ale mnie mu nie dali, nawet glaskac potem nie pozwalali bo nie glaskal.
Komandos

Mary_Poole

Post » Sob maja 07, 2011 8:08 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

a kurna poetycki gość, normalnie kurna ktoś dla mnie do pogadania, No.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob maja 07, 2011 9:41 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

a jak u nas som goście to pytajom ile ja mam jusz lat, raz przyszła somsiadka taka co rzadko siem zjawia i siem dziwiła że jeszcze żyjem no te ludzie nic nie myślom no
najbardziej lubiem jak do Dziadka pszyjdzie jego kumpel wtedy wołajom mnie żebym se z dziadkami posiedział głaskajom mję , drapiom pod brodom jak lubiem, jak Dużej nie ma to i na 50 mleka siem załapiem i mówiom że staruszki muszom się trzymac razem no
Emir

PearlRain

Post » Sob maja 07, 2011 11:57 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

chyba tych somsiadów żeśta przyciongnęli do mję, dzisiaj żem dostał od somsiadki takie cóś do spania - teraz mam łóżko i takom budkiem, śpiem też z Dużom bo ma wolnom poduszkiem dla mję
somsiadka przyniesła tom budkem bo mój kumpel z 3 pientra siem jej boi goopek nie ?
Emir

Obrazek

PearlRain

[poprzednia][następna]