Teraz też odpoczywa, leży na fotelu obok zwinięty w precelek. Mru i całe szczęście, że odpoczywał, bo ja robiłam kopie moich materiałów, przenosiłam prace studencki itp. używałam jednocześnie trzech pen drive musiałam być bardzo skoncentrowana, co by potem wiedzieć gdzie jakie materiały mam.
haniu, juz po porzadkach..ja sie niestety przy komputerze gubie. Proste przenoszenie dokumentow czy pisanie - tak ale przy bardziej skomplikowanych czynnosciach sie gubie, szczegolnie gdy siedze w szkole na szkolnym sprzecie. Dlatego wszystko wole robic w domu, na swoim kompie
Witam, Ja się boję składania i rozkładania suszarki do prania . Taką metalową ma Duża na balkonie. A teraz suszyła pranie w domu i śpię sobie na fotelu a tu nagle ten dźwięk składania. Uciekłem jak oparzony. I jeszcze mam rankę na łepku, między uszkiem a oczkiem. Duzi nie wiedzą skąd ona się wzięła. To jest zadrapanie. Pysia mnie podrapała, czy ja sam się podrapałem. Haker
Bry Hakerku, ja się boję tylko takiej piekielnej maszyny z trąbą. Duzi mówią, że to odkurzacz, ale ja nie wierzę, że on na kurz poluje. Nie charczałby tak groźnie. Pewnie poluje na mnie dlatego jak tylko go słyszę to uciekam za wersalkę i długo nie wychodzę. Czy ta suszarka też ma trąbę? Schatzi
Nie, nie ma traby. A odkurzacz, to zupełnie inna bajka. Stary był nie groźny (nawet można mnie i Pysię było na najmniejszej mocy odkurzyć), ten nowy jest potworem. Oboje z Pysią go unikam, nigdy ale to nigdy nie jesteśmy z nim w jednym pomieszczeniu. Haker
Ja też,ja też jestem cykor,jak widzę to coś z trombom,uciekam pod wyro wtedy ,jak to wyjmom Jeszcze ostatnio fukam na mopa,bo beszczelnie stoi w łazience i sie glapi na moje świeżo po 5 razie wyszczotkowane footerko,mmmrrraaauuu Myszka wyrzuciła swój żal Buziiiii Mój Ty Hakerku
Mysiu, jak fajnie ciebie widzieć. Na mopa też fukam. U mnie mop wisi na balkonie. Nawet dwa wiszą, jeden myje klatkę schodową, drugi mieszkanko. Inus moja kochana siostrzyczko, Duża mnie nie podrapała. Duża mnie całuje nie drapie. przecież ja jestem jej ukochany "wnuczuś" Haker