Łatek i Marcelek, KiS 6 Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 29, 2010 14:25 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Szura pisze:Całe śródmieście Łodzi zasypane :cry: Nikt nie odśnieża. Central tonie w śniegu, to jak jest trochę dalej? 8O

Szurka zażyczyła sobie wypuszczenia na balkon. Otworzyłam drzwi, a ona stanęła jak wryta :roll: Nie wyszła, w łapki parzyło :ryk: :ryk: :ryk:

tutaj nie nadazaja z odsniezaniem..
syzyfowa praca..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pon lis 29, 2010 14:26 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:Idiotyzm jakiś :evil: Szarpię się z nimi od lipca...

ja miałam telefon z Netii i bylam zadowolona. Ale zrezygnowalam ,bo parę lat temu nie mogli mi jeszcze internetu podlłaczyc :(
teraz mam wszystko z kablówki :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Pon lis 29, 2010 15:16 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Idiotyzm jakiś :evil: Szarpię się z nimi od lipca...

ja miałam telefon z Netii i bylam zadowolona. Ale zrezygnowalam ,bo parę lat temu nie mogli mi jeszcze internetu podlłaczyc :(
teraz mam wszystko z kablówki :ok:

Danusiu ja też byłam zadowolona, dopóki nie zaczęła się polka z przepisywaniem telefonu z babci na mnie. Od lipca się z nimi szarpię. Najpierw przez 3 miesiące załatwiali umowę, teraz jak już umowa dotarła, to znów coś tam i tak czekam i płacę co miesiąc 65 zł za telefon, którego nie używam...

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pon lis 29, 2010 15:18 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Szura, ledwo wróciłam ze szkoły teraz z mlodym. Dobrze, że kolega ze mną szedł to mi pomógł młodego na sankach przytaszczyć... A mój mąż mówi, że w ogóle nie wie jak wróci z Łagiewnickiej na Widzew... :roll:

maciejowa

Post » Pon lis 29, 2010 15:30 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:Danusiu ja też byłam zadowolona, dopóki nie zaczęła się polka z przepisywaniem telefonu z babci na mnie. Od lipca się z nimi szarpię. Najpierw przez 3 miesiące załatwiali umowę, teraz jak już umowa dotarła, to znów coś tam i tak czekam i płacę co miesiąc 65 zł za telefon, którego nie używam...

To my z kolei mielśmy niezła jazdę z telekomunikacja ,kiedys dostalismy rachunek do zapłacenia na prawie osiem tys. zł. Chyba z poł roku to trwało ,zanim sie wyjaśniło. Na wydruku byly same nocne rozmowy na sex-linie :mrgreen: . jak sie okazalo ,to ich pracownik nam nakrecił..Oczywiscie nie zaplaclismy :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 29, 2010 15:40 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

u mojej bylej tesciowej nocny stroz nakrecil na sex telefon na 15 tys 8O
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lis 29, 2010 15:41 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Ciepła pisze:u mojej bylej tesciowej nocny stroz nakrecil na sex telefon na 15 tys 8O

no o co z tym zrobiła?
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 29, 2010 15:44 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:u mojej bylej tesciowej nocny stroz nakrecil na sex telefon na 15 tys 8O

no o co z tym zrobiła?

byla policja i sad i takie tam,bo to placowka panstwowa

Obrazek

Ciepła

Post » Pon lis 29, 2010 15:45 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
maciejowa pisze:Danusiu ja też byłam zadowolona, dopóki nie zaczęła się polka z przepisywaniem telefonu z babci na mnie. Od lipca się z nimi szarpię. Najpierw przez 3 miesiące załatwiali umowę, teraz jak już umowa dotarła, to znów coś tam i tak czekam i płacę co miesiąc 65 zł za telefon, którego nie używam...

To my z kolei mielśmy niezła jazdę z telekomunikacja ,kiedys dostalismy rachunek do zapłacenia na prawie osiem tys. zł. Chyba z poł roku to trwało ,zanim sie wyjaśniło. Na wydruku byly same nocne rozmowy na sex-linie :mrgreen: . jak sie okazalo ,to ich pracownik nam nakrecił..Oczywiscie nie zaplaclismy :mrgreen:

Też nieźle... Dzwoniłam do lekarza. Kazali mi odstawić lek. Pojawiły mi się lekkie trudności z przełykaniem jedzenia. Normalnie mam opuchniete gardlo chyba. Wzięłam coś antyhistaminowego, jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu :roll:

maciejowa

Post » Pon lis 29, 2010 15:50 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Ciepła pisze: jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu :roll:

A teraz nie masz z kim zostawić dzieci :cry: Moze jakaś zaprzyjażniona sąsiadka popilnowała by mlodych?
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 29, 2010 15:54 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Szura pisze:
Ciepła pisze: jak nie przejdzie to chyba do Świątecznej pomocy polecę wieczorem. Jak już M dotrze do domu :roll:

A teraz nie masz z kim zostawić dzieci :cry: Moze jakaś zaprzyjażniona sąsiadka popilnowała by mlodych?

Nie mam z kim. Ale wzięłam Zyrtec. Może podziała. Zresztą świąteczna pomoc od 18 jest dopiero.

maciejowa

Post » Pon lis 29, 2010 15:57 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

maciejowa pisze:
Szura pisze:

Nie mam z kim. Ale wzięłam Zyrtec. Może podziała. Zresztą świąteczna pomoc od 18 jest dopiero.

tylko ,zebys sie znowu po Zyrtecu nie uspiła, on tak dziala :(
Obrazek

Danusia

Post » Pon lis 29, 2010 15:58 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Zyrtec powinien pomoc!

Przyszywana babcia by sie Ci przydała :D Szkoda, że tak daleko mieszkamy :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 29, 2010 16:01 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

trawa11 pisze:
tylko ,zebys sie znowu po Zyrtecu nie uspiła, on tak dziala :(

Wolę się uśpić niż udusić ;) A pogotowia nie wezwę, bo a nóż cud się stanie i będą mnie chcieli do szpitala zabrać, żebym się nie udusiła?

maciejowa

Post » Pon lis 29, 2010 16:02 Re: Łatek i Marcelek, KiS 6

Szura pisze:Zyrtec powinien pomoc!

Przyszywana babcia by sie Ci przydała :D Szkoda, że tak daleko mieszkamy :wink:

Oj bardzo by się przydała... Moim dzieciom też, bo tęsknią za moją Babcią...

maciejowa

[poprzednia][następna]