Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Wreszcie nadeszła odpowiedź od dr. Wrzoska:
Wygląda na to, że nie mamy żadnych zmian mogących wpłynąć na stan
neurologiczny u kotka.
Kolejnym etapem jest badanie tomografią rezonansu głowy....
Niestety Pan doktor wyjeżdża w ten weekend na 3 miesiące za granicę, więc na badanie mogliśmy się umówić dopiero po jego powrocieNapisał, że gdyby pojawiły się jakiekolwiek problemy to mam do niego natychmiast pisać. Mam jednak nadzieję, że Mgiełeczka będzie się dzielnie trzymać, tak jak do tej pory!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To taka delikatna, wesolutka, kochana koteńkaMaleńki, wspanialy, przylepny cudaczek
![]()
Ostatnio Mgiełce dopisuje wilczy apetyt, a to mnie zawsze cieszy i uspokaja
kropkaXL pisze:jerzykowka pisze:Wygląda na to, że nie mamy żadnych zmian mogących wpłynąć na stan
neurologiczny u kotka.
tamiss pisze:Szczerze mówiąc to osobiście bardzo bym chciała żeby w tytule wątku pojawiło się: "zostaje u mnie"![]()
tamiss pisze:A ja się obawiam czy znajdziemy kogoś innego kto tak Maleńką pokocha i tak się nią zajmie jak Asia...
Szczerze mówiąc to osobiście bardzo bym chciała żeby w tytule wątku pojawiło się: "zostaje u mnie"![]()
Oczywiście niczego nie wmawiam, do niczego nie namawiam, każdemu wolno sobie chcieć
atla pisze:tamiss pisze:A ja się obawiam czy znajdziemy kogoś innego kto tak Maleńką pokocha i tak się nią zajmie jak Asia...
Szczerze mówiąc to osobiście bardzo bym chciała żeby w tytule wątku pojawiło się: "zostaje u mnie"![]()
Oczywiście niczego nie wmawiam, do niczego nie namawiam, każdemu wolno sobie chcieć
Tamiss uważaj, bo cię ciotki "objadą" zaraz![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości