Kropcia i Dolores - część szósta . Cztery lata z Kropcią .

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 22, 2010 8:45 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:8) :wink:

No! 8)
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon sie 23, 2010 8:30 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Ej, a co Wy tu knujecie? Hę? :wink:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon sie 23, 2010 18:56 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

O żadnym knuciu nic mi nie wiadomo Mahob 8) , przynajmniej z mojej strony choć już co najmniej kilkakrotnie spotkałem się z knowaniami mającymi doprowadzić do zmiany ilości naszego kotostanu ale puki co opieram się dzielnie :wink:.
Tymczasem nakrapiana panna w dalszym ciągu zachowuje pewien dystans pokazując się w mym pobliżu głównie w porach karmienia raczej z potrzeby napełnienia brzuszka niż chęci bycia w pobliżu Dużego :roll: , gdy wracam z pracy już nie czeka przy drzwiach najwyraźniej biorąc przykład z buro szylkretowej koleżanki :roll: .
Mimo wszystko wczoraj rano udało mi się przyłapać Kropusię w balkonowym koszyku a panna po chwili przytuliła pyszczek do mojej dłoni :1luvu: , pozostaje mi mieć nadzieję że z czasem wszystko wróci do jakiejś tam normy ..............

Obrazek

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sie 23, 2010 19:18 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

No piękny ten Twój szylkret, piękny :1luvu: ...

Ale mućka o Ciebie dopytuje :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sie 23, 2010 19:34 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Wielbłądzio pisze:No piękny ten Twój szylkret, piękny :1luvu: ...

Tak jak ostatnio ? :mrgreen:

bubor

Post » Pon sie 23, 2010 19:38 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

:twisted:
Czyżbyś nie doceniał jej wrodzonej subtelności i nieśmiałości w okazywaniu najszczerszych uczuć :roll: ...?
Dobra, promocyjnie dorzucę jeszcze drugiego krowiaka. Tylko z tym drugim trzeba będzie uważać, bo to nałogowy gumkojad :roll:

A żebyś wiedział, jak mi się teraz Tulec tuli do nóg :1luvu: ...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sie 23, 2010 19:45 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Wielbłądzio pisze::twisted:
Czyżbyś nie doceniał jej wrodzonej subtelności i nieśmiałości w okazywaniu najszczerszych uczuć :roll: ...?
Dobra, promocyjnie dorzucę jeszcze drugiego krowiaka. Tylko z tym drugim trzeba będzie uważać, bo to nałogowy gumkojad :roll:

A żebyś wiedział, jak mi się teraz Tulec tuli do nóg :1luvu: ...

Jak go ostatnio widziałem tulił się do kąta stolika albo innej szafki 8)

bubor

Post » Pon sie 23, 2010 19:50 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Mówiłam przecież, ze nieśmiała z niej dziewczynka :twisted: , ale mnie się na szczęście nie boi...

Rozważ tę propozycję. Dwie krowy = oczywiście aż dwie promocyjne zgrzewki Łaciatego :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Wto sie 24, 2010 6:56 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Hej Buborku i dziewczynki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 24, 2010 9:41 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:O żadnym knuciu nic mi nie wiadomo Mahob 8) , przynajmniej z mojej strony choć już co najmniej kilkakrotnie spotkałem się z knowaniami mającymi doprowadzić do zmiany ilości naszego kotostanu ale puki co opieram się dzielnie :wink:.
..................

Bo już myslałam, że się tu coś szykuje... :wink:

Obrazek

Cudna fotka :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto sie 24, 2010 21:02 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Witajcie nocną już porą .
Jakby mało było smutnych wieści dziś po powrocie z pracy zauważyłem na Kropusiowej szyjce łysy placek wielkości mniej więcej złotówki :( , na szczęście skóra w tym miejscu jest nienaruszona ale nie wiadomo czy do jutra ten stan rzeczy nie ulegnie zmianie .
W trakcie oględzin feralnego miejsca i związanego z tym przytrzymywania nakrapiana panna wściekła się dość poważnie usiłując się wyrywać , posykując , tak więc także i w temacie ogólnego wycofania się pannicy raczej nie będzie zmian na lepsze w najbliższym czasie :roll: .
Tym razem podsyłam rozleniwioną niedzielną Dorcię :wink: ............

Obrazek

Obrazek

Obrazek

bubor

Post » Wto sie 24, 2010 21:10 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Ależ cudny Dorciowy rogalik!
Kropciu, buzi od Cioci ślicznotko!!! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto sie 24, 2010 21:18 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Dorcia, ale zieeeeeeeeew cudowny :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 24, 2010 21:48 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

bubor pisze:
Wielbłądzio pisze:No piękny ten Twój szylkret, piękny :1luvu: ...

Tak jak ostatnio ? :mrgreen:

:ryk: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro sie 25, 2010 7:02 Re: Kropcia i Dolores - część szósta ..............

Doberek poranne!
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]