Moderator: Estraven
Erin pisze:ŁoooJakie cudne brzucho
Pańcia też niedługo będzie takie miała
A na kiedy Sylwia masz termin?
Kociara82 pisze:mi mowila ze cosik na maj(prezent na dzien matki)
Kociara82 pisze:jedna znajoma mi mowila, ze jej przyjaciolka i jej maz zrobili sobie prezent w postaci dziecka dokladnie pomiedzy swoimi urodzinami.Juz nie pamioetam dokladnie dat, ale jakos tak jest, ze jednego dnia ma ona urodziny, potem na drugi dzien pociecha, a dzien po dziecku ma jej maz urodziny
![]()
U mnie w rodzinie tez sie zdarza ze ktos ma blisko innej osoby urodziny. Ja np.jestem z konca lutego, mama z poczatku marca. Dziadek 16 marca, a wujek (syn dziadka) ma 18 marca
Kociara82 pisze:w podstawowce w klasie mialam kolezanke co sie urodzila 25 lutego, a w zawodowce kolezanka z klasy dokladnie ten sam dzien, miesiac i rok co ja(ale i tak za soba nie przepadalysmy)
Erin pisze:No to fajny prezencik będzie
MaryLux pisze:A propos urodzin, to ja w LO miałam koleżankę z 16 marca i drugą z 19, a ja z 18. Na studiach inna koleżanka z 20 marca była.
A mój starszy bratanek urodził się dokładnie w Dzień Babci - na tydzień przed rocznicą ślubu swoich rodziców
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:A propos urodzin, to ja w LO miałam koleżankę z 16 marca i drugą z 19, a ja z 18. Na studiach inna koleżanka z 20 marca była.
A mój starszy bratanek urodził się dokładnie w Dzień Babci - na tydzień przed rocznicą ślubu swoich rodziców
O ja cie nie mogę,ale splocik.Tutaj to już w ogóle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 207 gości