devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 02, 2009 21:59 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

no muszę Wam to napisać:) Kacper, mój starszy synek uczy sie w przedszkolu kolęd, bardzo ładnie pamięta melodię i intonację, ale ze słowami różnie bywa;) w zeszłym roku hitem była u nas kolęda
"chała na wysokościach" :P a dziś Kacper zaśpiewał:
"że wanna czysta, że wanna czysta...."
no popłakałam sie ze śmiechu :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Śro gru 02, 2009 22:14 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

gosikbaum pisze:no muszę Wam to napisać:) Kacper, mój starszy synek uczy sie w przedszkolu kolęd, bardzo ładnie pamięta melodię i intonację, ale ze słowami różnie bywa;) w zeszłym roku hitem była u nas kolęda
"chała na wysokościach" :P a dziś Kacper zaśpiewał:
"że wanna czysta, że wanna czysta...."
no popłakałam sie ze śmiechu :D :D :D

:lol: :lol:
moja Zuzia dobrze sobie radzi z chałą i wanną..natomiast jest śpiewany :| a pochuj na ziemi..nie umie wymówić pokój :|
robią przedstawienie świąteczne :wink:

ech..te gluty :roll: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw gru 03, 2009 7:56 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

dzieciaki-radość w czystej postaci :mrgreen:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Czw gru 03, 2009 9:36 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

ha ha
a mojej kumpelki córka na religii nauczyła się piosenki i śpiewa mniej więcej tak :
kto stworzył śpiewające ptaszki
.....................................
.....................................
Nasz ojciec Bóbr
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Czw gru 03, 2009 9:58 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

Dobre teksty, lepsze niż oryginał :ryk:

Mietek jest przesłodki :love:
A co do Haus, pewnie naoglądał się gazet i programów telewizyjnych z modelkami, to chude mu się podoba ;)

Ewa Lutomska, oczywiście ciekawość mnie gryzie, co to za kicia w podpisie. Oczywiście trzecia od lewej :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 03, 2009 10:08 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

To 3,5 letnia kotka Asia z hodowli DorTina
Jestem jej właścicielką od niedawna - wcześniej mieszkała w Gorzowie WlKP (jest wysterylizowana)
Moim marzeniem na przyszłość (za 2-3 lata) jest koteczka hodowlana tej rasy , na razie mam zamiar się porozglądać i być może wystawić Asię :D - nabyć troszkę doświadczenia
A tak poza tym kotka jest rozkoszna :D
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Czw gru 03, 2009 15:00 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

witamy kolejną bydgoską devonkę :)

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 03, 2009 19:27 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

wiadomo już kiedy sterylka? czytaj: kiedy mam się denerwować? :wink:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 03, 2009 19:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

a nie, jeszcze nie wiadomo, dziś odebrałam wyniki z lecznicy i muszę je przefaksować do drugiej lecznicy:( myślę że jutro wieczorem będę znała termin. Pati ma w morfologii wysokie leukocyty, doczytałam dopiero jak odebrałam wyniki, tak myślę czy to nie z powodu podrażnienia śluzówki odbytu... może tam jest jakiś stan zapalny?? nie widać by jej coś dokuczało.... ide zobaczyć jej dziąsła....
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Czw gru 03, 2009 19:47 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

biedna dziewczynka, myślisz, że ten odbyt miałby aż taki duży wpływ? bardzo dużo są ponad normę?

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 03, 2009 19:53 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

wartość max jest 20 ona ma 27,30, nie wiem czy to dużo, właśnie szukam w necie informacji....
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw gru 03, 2009 20:03 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

z tego co czytam to chyba dość sporo, poczekajmy co wet powie :(

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Czw gru 03, 2009 20:34 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

yogusia pisze:z tego co czytam to chyba dość sporo, poczekajmy co wet powie :(

kurcze..nie znam się :( a może zadzwońcie do P. Basi, ma do 21.00..nie ma co snuć domysłów..
Yogusiu, nie martw się na zapas..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Czw gru 03, 2009 20:41 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

dzwoniłam, ale widocznie pani Basia jest zajęta...
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw gru 03, 2009 20:44 Re: Pati i Haus, devonki na tymczasie:) dziewczynki zdrowe!!

no to trzeba poczekać do jutra, dziś już nic nie wymyślimy :(

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

[poprzednia][następna]