MaryLux pisze:U nas leje
tak ma być !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:MaryLux pisze:U nas leje
tak ma być !
MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:U nas leje
tak ma być !
Tak, chyba że muszę gdzieś iść
jolabuk5 pisze:Pozdrawiamy, aga66, MaryLux i Moli25![]()
Dzis sucho, chłodniej i bez słońca. Koty śpią, kazdy w innej części mieszkania i o różnych porach przychodzą powiedzieć "miauuuu, coś bym zjadła"![]()
Zuniu, jak się czujecie, Ty, Latka i Duża? Dziś chyba ostatni dzień urlopu Ani...![]()
Lucasku, czy nowy kotek już do Was jedzie? A jak się czuje Rycerz Sabci?![]()
Pibon, trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło jak najlepiej w nowej pracy!![]()
Miłego wieczoru!
MB&Ofelia pisze:U nas deszcz miał dzisiaj nie padać. MiałPada od rana. A ja wybrałam się do Mielna na ptasi spacerek plażą. Zmokłam i fala mnie ochlapała do kolan. Ale było warto
MB&Ofelia pisze:U nas deszcz miał dzisiaj nie padać. MiałPada od rana. A ja wybrałam się do Mielna na ptasi spacerek plażą. Zmokłam i fala mnie ochlapała do kolan. Ale było warto
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Pozdrawiamy, aga66, MaryLux i Moli25![]()
Dzis sucho, chłodniej i bez słońca. Koty śpią, kazdy w innej części mieszkania i o różnych porach przychodzą powiedzieć "miauuuu, coś bym zjadła"![]()
Zuniu, jak się czujecie, Ty, Latka i Duża? Dziś chyba ostatni dzień urlopu Ani...![]()
Pibon, trzymam kciuki, żeby wszystko Ci się ułożyło jak najlepiej w nowej pracy!![]()
Miłego wieczoru!
A u mnie przed chwila 3 koty stawiły się w kuchni na trzeci posiłek, Rudzi musiałam zanieść do pokoju, bo akurat tam spała.
mizianki dla kotków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Pozdrawiamy, aga66, MaryLux i Moli25![]()
Miłego wieczoru!
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:MaryLux pisze:U nas leje
tak ma być !
Tak, chyba że muszę gdzieś iść
parasol i dzida w długą !
MalgWroclaw pisze:To trzymamy kciuki. Legnica jest fajna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości