Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:Fotek było dziś od groma, ale jedna więcej nie zaszkodzi![]()
Która z Cioteczek chce mnie pomiziać po brzusiu?![]()
Aniołek_ pisze:bazylica pisze:Aniołek_ pisze:
na razie mój fikus stwierdził, że chyba jednak nie chce żyć, ale mu pokazuje, że tak łatwo nie jestszkoda, że nie ma wetów od fikusów
![]()
obecnie moje działania w sprawie roślin kończą się na zbieraniu nasion (właśnie z kotem wróciliśmy z ogródka z pudełkami i kopertami nasion) i podlewaniu tego, co wyrośnie
fikusy nie lubią dotykania i przestawiania
stoi na tym samym miejscu od ponad roku, nikt go nie dotyka, światło ciągle to samo, wodę daje jak potrzebuje... przez rok nie było problemów a teraz się zaczęłozaraz będzie łysy... chociaż od tygodnia stracił tylko jeden liść, więc jest postęp...
estre pisze:Trochę śpię, a trochę pilnuję co robią...
bazylica pisze:estre pisze:Fotek było dziś od groma, ale jedna więcej nie zaszkodzi![]()
superaśne brzusio![]()
kristinbb pisze:bazylica pisze:estre pisze:Fotek było dziś od groma, ale jedna więcej nie zaszkodzi![]()
superaśne brzusio![]()
No nie....![]()
jakie brzusio do miziania ...
bazylica pisze:estre pisze:Fotek było dziś od groma, ale jedna więcej nie zaszkodzi![]()
superaśne brzusio![]()
kristinbb pisze:bazylica pisze:estre pisze:Fotek było dziś od groma, ale jedna więcej nie zaszkodzi![]()
superaśne brzusio![]()
No nie....![]()
jakie brzusio do miziania ...
kristinbb pisze:
Jak on tam wchodzi ????![]()
![]()
Joe tylko wyłącznie na podłodze,aż mnie to martwi...
bazylica pisze:może cos mu się zalęgło w ziemi, niekoniecznie widocznego od razu
są takie pałeczki wyglądają jak te nawozowe, różnica polega na tym że te są zarazobójcze i wzmacniające roślinę
może spróbuj ich?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, zuza i 48 gości