Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wojtek pisze:Ależ jestem dumny z moich kotów!
Byłem dzisiaj na wystawie kotów rasowych - jako zwiedzający. Oczywiście, szczególną uwagę zwracałem na koty Birmańskie.
Przy jednej z klatek zacząłem rozmawiać z wystawcami czekoladowej Birmanki.
W pewnym momencie powiedziałem, że ja swoich nie wystawiam, bo Hera chyba dostałaby zawału.
Na co pani ze zdumieniem: "To pan ma Herę i Dorinę!?"
Ja na to: "Tak, a Państwo są z Forum?"
A oni: "Nie, ale znamy pana koty z internetu"
Nie wiedziałem, że sława, to takie przyjemne uczucie![]()
Wojtek pisze:Nezia pisze:Wojtku, myślę, że musisz przyzwyczajać je do dawania autografów![]()
piszę się na zdjęcie panienek z odciskiem kocich łapek
![]()
To są "gwiazdy", które wyrosły z Kopciuszków - są niewykształcone i pisać nie potrafią
jasenka pisze:Mizianko dla "sławnych" Hery i Dorinki! Piękne są!!! Też mam nadzieję poznać je osobiście...
MariaD pisze:Wojtku, masz następną pozycję do Kociej Giełdy - zdjęcie Twoich przepięknych kocic z odciskami łapekO takie jak masz w podpisie to i ja bym zawalczyła, ale koniecznie z łapkami
Kicorek pisze:Wojtek pisze:MariaD pisze:Wojtku, masz następną pozycję do Kociej Giełdy - zdjęcie Twoich przepięknych kocic z odciskami łapekO takie jak masz w podpisie to i ja bym zawalczyła, ale koniecznie z łapkami
Mam coś innego w planie.
Ale to jeszcze tajemnica, bo nie wiem, czy uda mi się to zrealizować.
Już ciekawość gryzie mnie dosłownie wszędzie![]()
Kicorek pisze:Wojtek pisze:Musisz doczekać do kolejnej giełdy
A kiedy kolejna giełda???
Kicorek pisze:Wojtek pisze:Kicorek pisze:Wojtek pisze:MariaD pisze:Wojtku, masz następną pozycję do Kociej Giełdy - zdjęcie Twoich przepięknych kocic z odciskami łapekO takie jak masz w podpisie to i ja bym zawalczyła, ale koniecznie z łapkami
Mam coś innego w planie.
Ale to jeszcze tajemnica, bo nie wiem, czy uda mi się to zrealizować.
Już ciekawość gryzie mnie dosłownie wszędzie![]()
Musisz doczekać do kolejnej giełdy
A kiedy kolejna giełda???
MariaD pisze:Kicorek pisze:A kiedy kolejna giełda???
pod koniec roku
Wojtek pisze:MariaD pisze:Kicorek pisze:A kiedy kolejna giełda???
pod koniec roku
Nie wiedziałem. To oficjalne informacje?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 408 gości