kalair pisze:Można i tak.![]()
Qrka, zbulwersowałam się..
A czym??

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Można i tak.![]()
kinga w. pisze:kalair pisze:Można i tak.![]()
A czym??
kinga w. pisze:Czekaj... Ta Twoja była szefowa z ostatniej pracy?? Ja bym nie poszła. Nie po takim numerze jak Ci wywinęła. Z jakie racji jeszcze czegoś od Ciebie oczekuje?
kinga w. pisze:Chyba że tak... Jeśli dopiero zaczęła na targu, to może powinna poczekać aż ludzie załapią... Jak chcesz to spróbuj, może faktycznie sprzedawca się nie udał.
kinga w. pisze:Opłaty "placowe" wyższe od czynszu za sklep?? Chore.
kinga w. pisze:Nooo... W perspektywie miejsce moze być niezłe. W galeriach ceny są koszmarne, mały sklepik tuż obok... Na dwoje babka wróżyła - albo ludzie go zleją bo w galerii wszystko na miejscu, albo będą zaglądać bo blisko a ceny mogą być lepsze. Się zobaczy.
Dałam kotom mleka. Strasznie się pchały... Zobaczymy jaki będzie efekt. Może być rzadki bo dawno nie piły. Swoją drogą Tysiek też pyszcz wsadził - ciekawa jestem czy rzygnie. Ale Hino to po prostu z mruczeniem w miseczkę wpadła. Zboka ma - one dostawały do picia tylko mleko. Możliwe bo wody szukały w zlewozmywaku - dość długo trwało zanim załapały że woda stoi obok karmy i to jest ich woda a łażenia po zlewie to ja sobie za bardzo nie życzę.
kinga w. pisze:Monika pisze:Bry![]()
Niegrzeczny Klacek![]()
dzis ja bylam na odsysaniu i lapa spuchnieta boli...
bardzo niegrzeczny. Padalec jeden.
Na czym byłaś??
Tyzma pisze:Ty Bożenka, a ja to tak bym przebiegle jak tam nie lubisz chodzić na ten targ. Bo jak się wykażesz to masz jak w banku, że będziesz tam siedziała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 104 gości