Andrzejek - miał cudowny DOM - odszedł [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 25, 2009 17:04

anita5 pisze:Wczoraj późnym wieczorem nagle wybiegł z klatki, zjadł dużą kolację, pomiział się i poszedł spać.
Zadziwił mnie, bardzo się ucieszyłam.
Dziś rano znowu był obolały.

Teraz zjadł, czuje się chyba lepiej, ama już nie wiem.

Tosza pisze:Jak nie jest dobrze to trzeba szybko szukać dalej; albo cos się przyplątało po zabiegu, albo to nie o zęby chodziło.

Tylko jak szukać? Badanie krwi mu zrobimy, tylko niech on się wzmocni, to jest taka bida z nędzą, że strach go kłuć... Co powinniśmy zrobić? Weci bali się usuwać mu te zęby, w ogóle boją się cokolwiek z nim robić... Badać mu krew pomimo jego stanu?
Ja oczywiście już mam schizę, że białaczka... (tfu! tfu!)

nie nie spokojnie dziewczyny nie ma co go teraz na stres nararzać, może to głupie ale jak ja maiałm 2 ósemki usuwane to też tak ze mną było :P
może wieczorem się najadł podrażnił dziąsła i rano go bolało, dostje antybiotyk może jeszcze w mordce się nie wygoiło , ja bym dała mu czas do środy nic tragicznego się nie stanie, póki je to nie jest tak tragicznie
Obrazek
"pomarańczowa trójka" by Agata Krych

Obrazek

Corrado

Od: Pt paź 17, 2008 22:01

Post » Pon maja 25, 2009 17:36

też dałabym mu czas, tym bardziej że je
przecież po usunięciu zębów kazdy ma prawo być obolały, kot też
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon maja 25, 2009 18:13

Anitko przypomnij sobie Rufuska jak przyszedł do Ciebie tyle osób się pobeczało... wyprowadziłaś go na pieknego kocura! Z Andrzejkiem też tak będzie zobaczysz... :) Nie ma innej opcji :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon maja 25, 2009 18:18

phantasmagori pisze:Anitko przypomnij sobie Rufuska jak przyszedł do Ciebie tyle osób się pobeczało... wyprowadziłaś go na pieknego kocura! Z Andrzejkiem też tak będzie zobaczysz... :) Nie ma innej opcji :ok:

Dobrze powiedziane. I tego się trzymajmy :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon maja 25, 2009 18:48

Bazyliszkowa pisze:
phantasmagori pisze:Anitko przypomnij sobie Rufuska jak przyszedł do Ciebie tyle osób się pobeczało... wyprowadziłaś go na pieknego kocura! Z Andrzejkiem też tak będzie zobaczysz... :) Nie ma innej opcji :ok:

AMEN i bez komentarza ... bo dalszy komentarz jest zbędny! :love: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon maja 25, 2009 19:16

Ja tez twierdzę ,że bedzie ok. Tylko raz miałam wyrwany za a 2 m-ce miałam kłopoty z dziasłem.
Zęby nie udały sie Panu Bogu u ludzi (marza mi sie krokodylowe).

Andrzejka prosze wygłaskać i powiedziec żeby gryzł delikatnie i z umiarem. Bez zabkowa ciocia to mówi!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 25, 2009 19:32

Wygłaskany.

Nie chcę pisać, że jest lepiej, bo wiecie, jak to z Andrzejkiem bywa, ale teraz było mruczando i pochłonięta kolejna porcja a/d. I ma bystre oczka.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon maja 25, 2009 20:40

Andrzejku JEDZ :!: i przestań martwić Anitę
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Wto maja 26, 2009 6:24

Andrzejek ma prawo być obolały po usunięciu ząbków, pewnie dziąsełka bolą a tu brzusio się dopomina jedzonka...i jak tu pogodzić jedno z drugim.
Będzie dobrze, Anitko, trzeba w to wierzyć :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto maja 26, 2009 7:34

Wypił miseczkę conva. Pogardził dziś a/d. Wygląda mizernie, ale mruzy ślicznie.

Dzięki za pocieszające słowa, mam doła jak stąd do Gdańska, nie tylko z powodu Andrzejka... Tyle bied potrzebuje pomocy, teraz, już, bo będzie za późno... To jakiś koszmar...
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto maja 26, 2009 7:45

anita5 pisze:Dzięki za pocieszające słowa, mam doła jak stąd do Gdańska, nie tylko z powodu Andrzejka... Tyle bied potrzebuje pomocy, teraz, już, bo będzie za późno... To jakiś koszmar...

To prawda :(
Straszne...

I kciuki za wyzdrowienie dla Andrzejka :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto maja 26, 2009 16:04

Zapraszam na bazarek dla Andrzejka :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/3x3b][IMG]http://img7.imageshack.us/img7/1549/bazarek1.png[/IMG][/URL]
Ostatnio edytowano Wto maja 26, 2009 16:18 przez amyszka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 26, 2009 16:17

Bazyliszkowa pisze:

Właśnie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ellencia

Od: Nie kwi 20, 2008 14:22

Post » Wto maja 26, 2009 18:15

bardzo kibicuje Andrzejkowi...
ale tez ze wzgledu na ostatnie problemy z naszą kicią czekam na jego wyniki badań krwi... badania krwi to podstawa... i oby byly super!!! :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto maja 26, 2009 19:28

będą dobre :ok:

Killatha

[poprzednia][następna]