Jak samopoczucie ogrodników? Pracują już przy kwiatkach?
Moderator: Estraven

kasia86 pisze:Ja mam ciśnienie 90/70 już po 3 kawkach rozpuszczalnych. Głowa mnie boli, chyba będzie zmiana pogody.

Korciaczki pisze:Co prawda nie jesteśmy od początku (piszemy się do następnej części) ale odważyłyśmy się tu napisaćLusia jest po prostu bajeczna !!!
Przepiękna koteńka, ciekawie umaszczona. A Franuś to kot w naszym typie, czyli pingwin.
Gaspar wczoraj chciał uciekać przez okno (oczywiście nie jest to możliwe - wręcz po oknie skakał) bo tak bardzo się bał grzmotów. U nas straszna burza wczoraj była...![]()
Franuś....

kropkaXL pisze:Kocurki to chyba wszystkie takie trzesidupki-mój Ptysio tez chodzi na ugietych łapkach i ma ogromne oczy ze strachu w czasie burzy!

kropkaXL pisze:Ptyś to w ogóle strachem podszyty jest-wystarczy jakiś hałas,a on już robi za wypłosza,ale za to jako mamka jest niezastapiony-wychował Antosie,a teraz niańczy Maszke-wylizuje ją,dopóki mała nie zacznie go gryźćalbo pchac sie pod brzuszek szukając cyca-biedactwo -tak brakuje jej mamy,do której mogłaby się przytulić!
Franuś tez boi sie hałasu?-czy tylko burzy?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 37 gości