na foteczki Alleluśowe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Basiu - dzięki za zdjęcia![]()
![]()
Zaczynam się robić lekko zazdrosna o te wtulanki i mruczanki![]()
W związku z całą akcją przepustkową Alusia - zapomniałam napisać o wynikach USG. Generalnie wszystko jest ok, coś tam z obrazem nerek nie jest halo, ale to chyba nic wielkiego.
Wielki brzusio Alusia to efekt zagazowanych jelitCoś o tym zagazowaniu mnie i Basi wiadomo
Jak - czekając na Basię - wymasowałam brzusio Alusia, to jak Basia przyjechała Aluś zademonstrował nam swoje gazy
![]()
![]()
![]()
![]()
Nigdy nie cieszyłam się ze śmierdzącej atmosfery jak wtedy
![]()
barba50 pisze:Zajrzałam do Alusia żeby zabrać zostawione na podłodze Alusiowe lekarstwaWyjęłam je po przyjeździe, odłożyłam na ziemię i... zapomniałam. Wolałam ich w zasięgu łapinek nie zostawiać, więc otworzyłam drzwi, zajrzałam do klatki - pusto, do kociej budki - pusto
Omiotłam wzrokiem dolne partie pomieszczenia i przypomniało mi się jak szukałam pół roku temu Gałki...................
Nie no spokojnie. Dojrzałam Alusia na fotelu, opatulonego polarkiem, mrużącego ślipka z zaspania. A kiedy pochyliłam się nad nim i zaczęłam głaskać poczułam ciepłoTaaak - TŻ podłożył maluchowi butelkę z ciepłą wodą owiniętą w szmatkę
No coments
barba50 pisze:Zajrzałam do Alusia żeby zabrać zostawione na podłodze Alusiowe lekarstwa(...) A kiedy pochyliłam się nad nim i zaczęłam głaskać poczułam ciepłoTaaak - TŻ podłożył maluchowi butelkę z ciepłą wodą owiniętą w szmatkę
No coments
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, zuzia115 i 57 gości