kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
przyslij obu do mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
przyslij obu do mnie![]()
![]()
kalair pisze:Sihaja pisze:Duszno, duszno... Na deszcz się zbiera...
U nas też,ale jakoś spaść nie moze..
Sihaja pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
A potem do mnie...
trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:Sihaja pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
A potem do mnie...
no ,to rzeczywiscie po drodze bedzie![]()
![]()
trawa11 pisze:Sihaja pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
A potem do mnie...
no ,to rzeczywiscie po drodze bedzie![]()
![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
No Lafinka w Sanepidzie.
Czekoladka pisze:kalair pisze:Sihaja pisze:Duszno, duszno... Na deszcz się zbiera...
U nas też,ale jakoś spaść nie moze..
Się zatkał czy co? Trzeba odkłaczacza.
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
No Lafinka w Sanepidzie.
A jak! Piec się będzie, to błyszczeć wszystko musi!
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
A ile płacisz?Bo nie wiem,czy się opłaca..
![]()
Czekoladka pisze:Sihajko, Ineska ma się dobrze.
Sihaja pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Lafinka myła okna z JJ-em. Siedziała na parapecie i intensywnie kontrolowała,czy dobrze myje! No, teraz na pewno są idealnie umyte! Nie trzeba nawet sprawdzać!![]()
![]()
![]()
A potem do mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości