Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:tosiula pisze:moś pisze:Hannah12 pisze:tosiula pisze:ale napewno bystrzak z niego
Och ciociu Tosiulkudziękuję.
Duża też jest pod wrażeniem, jak ja potrafię uruchamiać różne programy w jej laptopie. Haker
![]()
![]()
tego to nawet ja nie potrafie
ja też, ale moje pannice to hoho
Nie przejmujcie się mimo rożnych takich tam certyfikatów firmy M, też nie potrafię. Ostatnio pytałam sie studentów czy znają skróty klawiszowe aby coś tam uruchomić (co Haker oczywiście robi bez trudu), a oni mówią, że tak się nie da. No to ja na to, da się, da się mój koteczek tak potrafi
Hannah12 pisze:Witam,
Mosiu, moi studenci są już przyzwyczajeni, że przychodzę podrapana i, że często im mówię, że moje zwierzaki by sobie z tym lepiej poradziły![]()
Dzisiaj na forum niestety mnie praktycznie nie będzie![]()
Pysia od rana miała głupawkę, biegała i skakała jak młody zajączek. Musiałam sie z nią gonić, a potem miziać.
Ach i bym zapomniała. Aga ma dzisiaj o 16.00 ( przez 80 min) bardzo trudny i obszerny egzamin. Mówi, że anatomia przy mikrobiologii to pryszcz. Profesor potrafi nawet zadać pytanie jaka epidemia w jakimś tam roku ( średniowiecze itp) panowała gdzieś tam. Nie musze nadmieniać, że na ocenę 3.0 potrzeba min. 70% dobrych odpowiedzi. - Kciuki i ogonki i pazurki mile widziane.
Dziękuje ja za kciuki.
Hannah12 pisze:Witam,
Mosiu, moi studenci są już przyzwyczajeni, że przychodzę podrapana i, że często im mówię, że moje zwierzaki by sobie z tym lepiej poradziły![]()
Dzisiaj na forum niestety mnie praktycznie nie będzie![]()
Pysia od rana miała głupawkę, biegała i skakała jak młody zajączek. Musiałam sie z nią gonić, a potem miziać.
Ach i bym zapomniała. Aga ma dzisiaj o 16.00 ( przez 80 min) bardzo trudny i obszerny egzamin. Mówi, że anatomia przy mikrobiologii to pryszcz. Profesor potrafi nawet zadać pytanie jaka epidemia w jakimś tam roku ( średniowiecze itp) panowała gdzieś tam. Nie musze nadmieniać, że na ocenę 3.0 potrzeba min. 70% dobrych odpowiedzi. - Kciuki i ogonki i pazurki mile widziane.
To kciukasy za Age![]()
Tu tez sie mowi dzień dobry? - to dobry wieczor![]()
Dziękuje ja za kciuki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 84 gości