Jak Małgosia nockę przetrwała?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ajmk pisze:No skoro tu się zrobił wątek chwilowo chorobowy to tu Wam się zwierzę... Wysiadły mi jelitka... Wczoraj skończyłam antybiotyk. Trzeci w tym rokuAle podobno wreszcie dobrany jak trzeba, bo doprosiłam się wymazu z antybiogramem. W gardle prawdę mówiąc nadal czuję jakąś "gulę"... Babskie sprawy od antybiotyku też czuję, że się sypią już... (a dopiero co łykałam fluconazole
) No i doszły jelitka... Jak mnie brzuch zaboli to biegiem lecę... wiecie gdzie. Kurde nie wiem co robić!
Jedno wyklucza drugie... Jakieś błędne koło. Pominę drobną kwestię, że leki "z bakteriami" niestety są drogie... Kurde![]()
Czym moge sobie ulżyć na ból brzucha? Takim prostym, tanim, domowym?
kristinbb pisze:ajmk pisze:No skoro tu się zrobił wątek chwilowo chorobowy to tu Wam się zwierzę... Wysiadły mi jelitka... Wczoraj skończyłam antybiotyk. Trzeci w tym rokuAle podobno wreszcie dobrany jak trzeba, bo doprosiłam się wymazu z antybiogramem. W gardle prawdę mówiąc nadal czuję jakąś "gulę"... Babskie sprawy od antybiotyku też czuję, że się sypią już... (a dopiero co łykałam fluconazole
) No i doszły jelitka... Jak mnie brzuch zaboli to biegiem lecę... wiecie gdzie. Kurde nie wiem co robić!
Jedno wyklucza drugie... Jakieś błędne koło. Pominę drobną kwestię, że leki "z bakteriami" niestety są drogie... Kurde![]()
Czym moge sobie ulżyć na ból brzucha? Takim prostym, tanim, domowym?
A to jest biegunka polekowa...
Na jesieni przez 3 tygodnie mnie na to leczyli i nic.
Dostałam skierowanie do szpitala , bo sepsa..![]()
Wkurzyłam się...
Na 2 szklanki wody wzięłam 2 łyżeczki od herbaty mąki zieniaczanej
i zrobiłam z tego kisiel.
Wypiłam ciepły i po pół godzinie wszystko przeszło..![]()
Jelitka ok się zrobiły..
I tak mam do dzisiaj....
trawa11 pisze:Witam wszystkich.dziekuje ,ze jestescie![]()
Koty mają się troche lepiej,natomiast gorzej ze mna![]()
Przeprasam ,ze nie odezwę sie narazie w waszych wątkach,ale nie jestem w stanie.
Przeprasam ,ze nie odezwę sie narazie w waszych wątkach,ale nie jestem w stanie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 940 gości