Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
haniaszaraf pisze:Nie lubię,nawet z Krety wracam no,może nie blada,ale tylko leciutko przybrązowiona.Widząc ciała smażące się w pełnym słońcu przy temp. nieustalonej,bo po minięciu 50st. termometr nam pękł,mam wrażenie,że słyszę skwierczenie palonej skóry.Kocham upały,ale wolę siedzieć w cieniu.Taaak,dlatego tak uwielbiam mój północny balkon.Niektóre brunetki tak mają (np.Helcia i Figa).
Po samochwalstwie z poprzedniego postu na odmianę dowód porażki,czyli zerowy efekt odchudzania Grudzi:
Balonik na sznurku?
Ewutek pisze:A chcemy wiedzieć Matahari chcemy...
Co do Grudzi to Haniu nie przesadzaj, że ona taka gruba-bo Ci wkleje zdjęcie mojej Rudej i Ci na monitorze miejsca zbraknie
haniaszaraf pisze:Dzięki,Villemo!
Ja rozumiem,że Misiek za długo sie kąpał.Że drzwi do łazienki z kuweta były zamknięte.Ale,kurczę,to już nie mozna powiedzieć,że się chce siku???!!!![]()
![]()
Nic,tylko trzeba będzie poświęcić kawałek krwawicy na kocie drzwiczki...
haniaszaraf pisze:Koteczki oba przy próbach podtykania im warzyw lub owoców zgodnie robią taki umykają.Podejrzenia zaś,inwektywy i groźby karalne to ja tak tylko tutaj,bezgłośnie i za pleckami futrzaków,dla odreagowania.Gdzieżbym śmiała na głos i w dodatku bez dowodów...Przecież to myszy mogły zrobić,albo te,no nietoperze,a w ogóle to pewnie te pomidory się same ze sobą pobiły...Głowna podejrzana jest zrelaksowana w pełni,wypróbowuje nowy dywanik (dla spostrzegawczych-nie do końca nowy,wisiał przedtem na ścianie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul, Silverblue i 65 gości