TYTEK cd.leczenia Malta 2 operacja juz po FOTKA Maltusi

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 31, 2008 20:32

Już jutro??
Dorciu... Trzymajcie się mocno! Najważniejsze, że operacja jest możliwa!!
Jutro trzymam kciuki za Was!!
Będzie dobrze, bo nie widzę inaczej!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 31, 2008 20:49

Przyznam ,ze dla mnie nie mialoby to wszystko sensu gdyby teraz poszlo cos nie tak. No bo z jakiegos powodu psina trafila do Ciebie ,z jakiegos powodu
niespodziewanie okazalo sie ,ze serce jest ok ,z jakiegos powodu weterynarze chca operowac sunie mimo ,ze mogliby uznac ,ze nie ma szans...Tym sposobem widze tylko jedna opcje : WSZYSTKO POJDZIE DOBRZE I PIESA WYZDROWIEJE ! I tego Dorciu sie trzymaj ! Wyspij sie dzisiaj ,wypocznij ,zbierz sily na jutro. Myslami bedziemy przy was ,bedziemy trzymac za mala kciuki i za ciebie ,zebys nam z nerwow nie oszalala ,no bo po co nam zwariowana Dorcia:))) Dorcia ....ja mysle ,ze psina jest mimo wszystko farciarą a chec zycia jest u niej ogromna z tego co pisalas.Ona dopiero teraz nabrala apetytu na zycie a to jest bardzo wazne ! Ona ma motywacje do wyzdrowienia i dlugiego zycia! Wycaluj ja ode mnie jak juz sie obudzi po narkozie i przykaz ,ze ma byc dzielna i szybko wydobrzec albo wszystkie ciotki osiwieja przez nia .

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Pon mar 31, 2008 20:57

Dorciu widzę, że obie jutro się będziemy denerwować. :?

Trzymam kciuki za psinkę musi być dobrze!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Pon mar 31, 2008 22:02

kya pisze:Przyznam ,ze dla mnie nie mialoby to wszystko sensu gdyby teraz poszlo cos nie tak. No bo z jakiegos powodu psina trafila do Ciebie ,z jakiegos powodu
niespodziewanie okazalo sie ,ze serce jest ok ,z jakiegos powodu weterynarze chca operowac sunie mimo ,ze mogliby uznac ,ze nie ma szans...Tym sposobem widze tylko jedna opcje : WSZYSTKO POJDZIE DOBRZE I PIESA WYZDROWIEJE ! I tego Dorciu sie trzymaj ! Wyspij sie dzisiaj ,wypocznij ,zbierz sily na jutro. Myslami bedziemy przy was ,bedziemy trzymac za mala kciuki i za ciebie ,zebys nam z nerwow nie oszalala ,no bo po co nam zwariowana Dorcia:))) Dorcia ....ja mysle ,ze psina jest mimo wszystko farciarą a chec zycia jest u niej ogromna z tego co pisalas.Ona dopiero teraz nabrala apetytu na zycie a to jest bardzo wazne ! Ona ma motywacje do wyzdrowienia i dlugiego zycia! Wycaluj ja ode mnie jak juz sie obudzi po narkozie i przykaz ,ze ma byc dzielna i szybko wydobrzec albo wszystkie ciotki osiwieja przez nia .

Święte słowa!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon mar 31, 2008 22:04

Dorciu myślami cały czas jestem i będę z Wami.
Będzie dobrze, musi być . Kciuki zaciśnięte :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 31, 2008 22:11

:ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon mar 31, 2008 22:28

Ja też trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto kwi 01, 2008 5:54

Trzymamy całą rodzinką :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto kwi 01, 2008 8:59

jak dobrze że jesteście....wiem ,ciągle to pisze ale bez was chyba bym oszalała....

nie potrafie nic brac na rozum ,wszystko na serce..jest to mój odwieczny problem..
nie śpie ,nie jem....czekam..myśle..wierze ..i podłamuje się..
wiem że to jestjedyna jej szansa...

w nocy jadła...
kasłała...wystraszyłam się okropnie..ale brzuszek pełen moż gdzieś uciskał.....
zaraz z Tytkiem do weta.
najstarsza suia zaczyna okropnie kasłać...wygląda to na serducho..ale przecież wetem nie jestem...
koty wszystkie zasmarkany ,kaszlace.........

Wielkie uznanie i podziękowanie dla Aleksandry59 która pożyczyła mi brakującom sume czyli 400zł... :1luvu:
Olu oddam napewno....i jeszcze raz baaaardzo ci dziękuje.

a dzięki wam kochane cioteczki zebrałam na zdiagnozowanie niuni i na 3/4 operacji..jesteście wszystkie :aniolek: :aniolek: :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 01, 2008 9:04

trzymamy z TŻtem kciuki, będzie dobrze. :ok:
dzielna jestes bardzo
a pieniądze uzbieramy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

misiula

Od: Pt lip 27, 2007 9:47

Post » Wto kwi 01, 2008 9:49

misiulko kochana NIE to jest mój dług i nie oddam go nikomu..tylko OLi ...i tak ma być .
Tyle co Malutka od was dostała....nie ma oczym mówic...i prosze nie poruszajmy tego tematu... :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto kwi 01, 2008 12:28

Dorciu my też jestesmy z Wami
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto kwi 01, 2008 13:01

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto kwi 01, 2008 13:12

Cały czas trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto kwi 01, 2008 13:13

Mysle cały czas...
Marcelibu

[poprzednia][następna]