Moderator: Estraven
Aga86 pisze:Co może być u mnie. Jak zwykle Duzi czasu nie mają. Jedna się uczy całe dni, Duzi zawsze w pracy, wiec jak dzisiaj Duża wróciła, to urządziłem takie rykusie, że musiała się ze mną pobawić. Ale fajnie było, wyciągnęli drugi tunel i przez godzinę ganiałem za witką z piórkami, piłeczkami, myszkami. Wymęczyłem Dużą nie miała potem siły czytać prac studentów . Potem wrócił Duży i jak zawsze siadł od razu do biurka i zabrał się za czytanieNic musiałem mu pomóc siadłem sobie wygodnie na tej pracy i zacząłem się myć
i tak mi minął dzionek. Zadowolony Haker
kalair pisze:Hej Boni i Rachelinko! Ale obciach -przywitałam się Wami w jakimś innym wątku!Nawet nie wiem, w jakim...
Rachelinka pisze:kalair pisze:Hej Boni i Rachelinko! Ale obciach -przywitałam się Wami w jakimś innym wątku!Nawet nie wiem, w jakim...
no ładnie.. nie przejmuj sie , troche smiechu bedzie
najwyzej poszukaj w wyszukiwarce swoich postow i szybko go zmien
Kasia_1991 pisze:Dobry panterki
Rachelinka pisze:Aga86 pisze:Co może być u mnie. Jak zwykle Duzi czasu nie mają. Jedna się uczy całe dni, Duzi zawsze w pracy, wiec jak dzisiaj Duża wróciła, to urządziłem takie rykusie, że musiała się ze mną pobawić. Ale fajnie było, wyciągnęli drugi tunel i przez godzinę ganiałem za witką z piórkami, piłeczkami, myszkami. Wymęczyłem Dużą nie miała potem siły czytać prac studentów . Potem wrócił Duży i jak zawsze siadł od razu do biurka i zabrał się za czytanieNic musiałem mu pomóc siadłem sobie wygodnie na tej pracy i zacząłem się myć
i tak mi minął dzionek. Zadowolony Haker
czesc Hakerku! A jak dzis minal Ci dzionek. wiesz moich duzych tez wiecznie nie ma. Ale jak juz sa to wtedy ich zaczepiam i musza sie ze mna pobawic...a wtedy odgryzam sie im za zostawienie biednego kotka w domku in uzywam ku temu zabkowNajfajniejsze sa jednakporanki... Przychodze budzic Duza a ona mnie wtedy przytula i mizia ,,, tylko im bardziekj mnie mizia tym szybciej ponownie zasypia bo podobno mam fajne futerko i to przez to..wiec im bardziej ja budze caluskami tym bardziej ona zasypia przez mizianie
![]()
Bonifacy juz coraz zdrowszy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 863 gości