MaryLux pisze:a czasem śmieszą
to też
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:MaryLux pisze:a czasem śmieszą
to też
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Każdy kot jest inny i to od malutkiego.
To prawda.
Gdyby wszyscy byli tacy sami, świat byłby nudny.
madrugada pisze:Zhakowano mi komputer, opiszę wszystko, jak już go odzyskam. Ku przestrodze.
madrugada pisze:Zhakowano mi komputer, opiszę wszystko, jak już go odzyskam. Ku przestrodze.
madrugada pisze:Dowlokłam się wreszcie do serwisu komputerowego. I okazało się żem nie siwa, a całkiem blondynka (niczego nie umniejszając kobietom o kolorze włosów blond). Ale od początku.
W piątek rano otworzyłam komputer i zobaczyłam taki komunikat na ekranie startowym:
Spanikowałam, odłączyłam komputer od netu, zmieniłam hasła do banków, poczty i miau. Przez kilka dni męczyłam się pisząc na telefonie.
Pan w serwisie poklikał na klawiaturze i stwierdził, że żadnego ataku hakerskiego tu nie wykrył, takie rzeczy zdarzają się podczas aktualizacji, nie jestem pierwsza i pewnie nie ostatnia. Pieniędzy nie wziął. Ale miną i mową ciała dał znać co o mnie myśli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości