Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak się czujesz Lusiu?
Zunia
Nawet nienajgorzej. A Ty, córeczko?
Miaudziękuję, czuję się różnie, wczoraj pięknie jadła, dziś bardzo wybrzydzam i odchodzę od kolejnych misek
Zuzanna
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak się czujesz Lusiu?
Zunia
Miaudziękuję, czuję się różnie, wczoraj pięknie jadła, dziś bardzo wybrzydzam i odchodzę od kolejnych misek
Zuzanna
To tak, jak ja![]()
Sabcia
Kot-tyna pisze:Ojej, to ja też wiem, czemu nic dzisiaj nie jadłem, nie miałem smaka, tak samo jak moje siostrzyczki. Pani bardzo się denerwowała i martwiła. Zobaczę, co włoży do miski na noc. Chciałbym rybkę, ale nie czuję, aby gdzieś rozmarzała. Miau!
jolabuk5 pisze:Curku, a może chrupki byś zjadł? Ja chciałam tylko chrupki![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak się czujesz Lusiu?
Zunia
Zuzanna
Zunisławko, a co by Ci najbardziej posmakowało?
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Jak się czujesz Lusiu?
Zunia
Zuzanna
Zunisławko, a co by Ci najbardziej posmakowało?
Lusieńko, gdyby to duża wiedziała...![]()
![]()
![]()
Kot-tyna pisze:Hej, tu Curek! Zunia, czekajmy na rybkę! W nocy nic nie zjadłem, pani rano miała długą przemowę do mnie i nasypała ciasteczek do miski, ale zaraz dosypała chrupek. Nie przepadam za chrupkami i miałem dużo roboty z wybieraniem ciasteczek. Dała mi też gourmecik, ale nie będę jadł, rybka rozmarza w szafce.
Kot-tyna pisze:Hej, tu Curek! Zunia, czekajmy na rybkę! W nocy nic nie zjadłem, pani rano miała długą przemowę do mnie i nasypała ciasteczek do miski, ale zaraz dosypała chrupek. Nie przepadam za chrupkami i miałem dużo roboty z wybieraniem ciasteczek. Dała mi też gourmecik, ale nie będę jadł, rybka rozmarza w szafce.
Dyktatura pisze:Kot-tyna pisze:Hej, tu Curek! Zunia, czekajmy na rybkę! W nocy nic nie zjadłem, pani rano miała długą przemowę do mnie i nasypała ciasteczek do miski, ale zaraz dosypała chrupek. Nie przepadam za chrupkami i miałem dużo roboty z wybieraniem ciasteczek. Dała mi też gourmecik, ale nie będę jadł, rybka rozmarza w szafce.
Cyrki, czemu nazywasz swoją Dużą panią? Duża to duża przecież.
MB&Ofelia pisze:Curek. Moja tesciowna dobrze mówi. Człowieka to duża a nie pani. Widzę że czeba cię naumiec poprawmnie miaukac.
Lusia. Jak się czujesz? Kuje pomogły?
Księżniczka Ofelia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości