jestem taki zmeczony. Mam jeszcze opatrunek na nozce, gdzie pobrano mi krew. Dużej już cztery razy nie udało się go zdjac. Czeka na Dużego który zaraz ma być.
Juliś
Moderator: Estraven
Dyktatura pisze:My przy zapaleniu pęcherza i formujemy wetkę, że znów się pojawiło, po czym aplikujemy w kota no-spę i 1/2 tab furaginy, dwa razy dziennie. Jak nie puszcza po 3 dniach to dopiero antybiotyk. Do tej pory zdarzyło nam się tylko raz go zastosować.

A po co Ci te czasomierze? Dobrze, że pozbyłeś się opaski! Chikita pisze:Miau Sabcia i wszystim. Co u Was ?
Bo u mnie dramat. Zimno to raz i pod kocyk sie chowam, a dwa to to, ze Duza moja rybe wrzucila do miski z jakas pachnaca woda (plynem do podlog- rzucilam i zamiast na lozko wleciala do wody, przyp. Duzej) i ona tak czyms dziwnie pachnie i teraz ja probuje sie pozbyc tego zapachu, ale nie moge. Co chce ja przytulic to mnie drazni.
Chiko
Na rozkurcznic mi nie dali. Powiedzieli grozi atrofia.
Nie znajacy się na rzeczy Juliś![]()
Na zapalenie pecherza mam w zapasie tabletki na rozkurcz Spasmoglucinol. U nas jest dziwna sprawa, bo moja sie piekielnie uodparnia. Na Nospe przestala reagowac, a dostala ja ledwo trzy razy. Ani w zastrzyku, ani tabletce.
jolabuk5 pisze:Ufff, dobrze, że już po! Oby leki pomogły!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juleczku, zmęczony też ładnie wyglądasz. Wybacz szybko Dużej, ona musiałaA po co Ci te czasomierze? Dobrze, że pozbyłeś się opaski!
U nas przy zapaleniu pęcherza jest tak, jak u Cioci Dyktatury. Tylko antybiotyk wcześniej dostajemy.
Chiko, może rybkę czyms popachnić, na przyklad prawdziwą rybą?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Ufff, dobrze, że już po! Oby leki pomogły!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juleczku, zmęczony też ładnie wyglądasz. Wybacz szybko Dużej, ona musiałaA po co Ci te czasomierze? Dobrze, że pozbyłeś się opaski!
U nas przy zapaleniu pęcherza jest tak, jak u Cioci Dyktatury. Tylko antybiotyk wcześniej dostajemy.
Chiko, może rybkę czyms popachnić, na przyklad prawdziwą rybą?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Chiko, to popachnij ją czymś, co lubisz!![]()
Sabcia
Chikita pisze:Sabcia, lubię siebie, ale właśnie ryba nie chcę mną pachnieć.
Chiko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 555 gości