Aga

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ale jeszcze Wam powiem co zauważyłam - że koty w domach mięsożernych jedzą mięso i nie wybrzydzają, surowe i gotowane jak u Basi. A moje koty nie chcą mięsa a za to najbardziej smakują im posiłki mięsno-warzywne. Przykładem są karmy Feliks i Gurmet, bo obie mają wersje mięso z warzywami i wersje samo mięso. Jak mi się zdarzyło kupić przez przypadek np feliksa samo mięso to moje koty kręciły nosem i często nie ruszały tego posiłku, a jak podaje feliksa mięso z warzywami to podbiegają i zjadają z apetytem. Podaje te gorsze karmy jako przykład, bo one mają super warzywa - np marchew, cukinia, szpinak, pomidor i wiele innych, czyli takie normalne, pospolite, a nie np jakiś aloes jak w drogich karmach. Feliksa już nie miałam bardzo dawno, ale taką zależność zauważyłam - najsmaczniejsze to mięso z warzywami dla moich kotów
barbarados pisze:No właśnie![]()
Co kot , to obyczaj
Gosiagosia pisze:Moje dzis zjadly niedzielne sniadanko, wolowe miesko. Uwielbiaja surowe wolowe ale tylko swieze i to pieresza krzyzoea lub ligawe nie mowiac o poledwiczce.![]()
Pozdrawiam niedzielnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 95 gości