mir.ka pisze:Moli25 pisze:Sprawdziliśmy od razu u Fuksa żabki, wymienia aktualnie dolna półeczkędlatego tak gryzie gadzina jedna
żabki?
Ząbki

Pisze z telefonu i czasami jak wstawi mi jakis wyraz to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać
Moderator: Estraven
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Sprawdziliśmy od razu u Fuksa żabki, wymienia aktualnie dolna półeczkędlatego tak gryzie gadzina jedna
żabki?

Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Sprawdziliśmy od razu u Fuksa żabki, wymienia aktualnie dolna półeczkędlatego tak gryzie gadzina jedna
żabki?![]()
Ząbki
Pisze z telefonu i czasami jak wstawi mi jakis wyraz to nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać

Moli25 pisze:mir.ka pisze:Moli25 pisze:Sprawdziliśmy od razu u Fuksa żabki, wymienia aktualnie dolna półeczkędlatego tak gryzie gadzina jedna
żabki?![]()
Ząbki

Moli25 pisze:Tęskniły bardzo, dzis nagadać sie z Moli nie mozemy![]()
Fuksik juz wstał o prostych nogach![]()
Dostał gotowana nogę, pokroiłam na małe kawałeczki, zjadł ze smakiem troszkę.
Zrobił siku pod siebie, wiec pierzemy szybko posłanko, aktualnie zwiedza mieszkanko![]()
Gotowałam barszcz biały aż tu wszedł moj bohater do kuchni i z żalem mi powiedział tak
ile mam czekać na obiad do łóżka? Musiałem sam przyjsc

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości