Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Żebyście wiedzieliJestem HAPPY, gdyż nasze pospolite ruszenie, czy trybunał ludu, czy Polska ludowa, czy jak nas tam nazwą ruszyła
![]()
![]()
ZWYCIĘSTWO!!! Pierwszy policzek dla PO! Teraz głosujemy dalej... na DUDĘ - przeciwko PO!
![]()
![]()
![]()
![]()
Komor pokazał klasę wczoraj, przeczytał co miał i uciekł, bo nie wiedział co powiedzieć. Miał dopiero się dowiedzieć, co ma powiedzieć (zero postulatów przygotowanych), żeby przekazać to rano obywatelom. I wymyślił w pocie czoła i zjadanych delikatesów - referendum![]()
![]()
Nie damy straszyć się PISem, bo najgorsze dla nas to PO. Pis chce i zawsze chciał rozmawiać z ludźmi i ich słuchać. PIs teraz to zmiany. PO to zamek obronny dla rządu. Trzeba go rozwalić. Straszenie ludzi na wszelkie sposoby PIsem, że mohery, że rydzyk, że aktor, to brak klasy, kłamstwo i jak widać Duda nie zniża się do tego.
Ale uwaga - Komor i jego doradcy już wymyślili - referendum. Wczoraj prezydent dumnie rzekł - wzywam pana Dudę do debaty -![]()
nosz kurdeeeee buhahaha na co Duda, panie prezydencie wzywam pana do debaty od 4 miesięcy i mijamy się, bo pan tego nie przyjmuje. A teraz chce pan debaty. I Duda jeszcze powiedzieł, że dziękuję za wystąpienie razem w debacie w tvp1 wszystkim kandydatom a prazydent się nie stawił - może i był to program 1 z 10 ale polska na nich liczyła, patrzyła i Komor pokazał czym dla niego jesteśmy. A Duda to docenił i podziękował - kazdemu było trudno, ale mieli odwagę nawet Ogórek.
Po nocy rwania wąsów z twarzy Komor rzekł - chcemy ogólnokrajowego referendum! buhahahaaaa teraz chce referendum? Teraz, kiedy miałeś Pan w d... głos ludu... spadaj pan na drzewo! Mając PO w tym kraju będzie coraz gorzej, gospodarka jest zrujnowana, ale nie będę tu o tym pisać... bo nie wiem jakie są Wasze poglądy na te tematy. Ostatnio rozmawiałam z urzędniczką z rodziny i nie mogę w to uwierzyć co za cyborg - tvn i PO zrobili z ludzi cyborgi. No a cała reszta, która nie jest za PO to jak to mowi Komor - jesteśmy nieracjonalni![]()
haha ale sobie ulżyłam. Za 2 tyg mam nadzieje, będzie ostatni cios. PISu się nie boje, mam własny rozum, a teraz raczej PIS może się bać nas, że jak nie będzie nas słuchał (na co się nie zanosi) to mu tam Kukiz powie co myśli![]()
![]()
![]()
No mniejsza z tym, za dwa tyg mam nadzieje świętowanie
Ale powiem Wam jestem szczęśliwa! Bo wreszcie usłyszano głos ludu, bo Kukiz zwyciężył, bo reszta kandydatów nie uciekła tylko się cieszyła ze zwycięstwa na poziomie 0,8% co było niezwykle słodkie i urocze, nie to co Ogórek, Palikot i nawet Komor, ktorzy uciekli.
I do tego Kitusia jest już zdrowa, świeci piękne słoneczko, ja siadam do zdjęć i zaczął się maj, który jest w Bytomiu miesiącem TEATROMANII i będzie 6 przedstawień plenerowych teatralnych i zrobię super fotkiLecę do Was
(ps. ostatnio na Zlocie Superbohaterów prezydent Bytomia Bartyla szedł w tłumie razem ze wszystkimi obywatelami
to jest prezydent
)
Gosiuuu ale Cię te sowy obsiadły![]()
![]()
wcale nie widać by były dzikie i nie chciały sie tulić, wręcz przeciwnie - a foto to pewnie uczynny syn strzelił, co?
![]()
klaudiafj pisze:Kopciuszekhttp://zalukaj.tv/zalukaj-film/22247/kopciuszek_cinderella_2015_.html
klaudiafj pisze:Na dobry humorGUPTAKI
![]()
![]()
Zdjęcia zrobiłam podczas kąpieli, a Guptaki bez przerwy mi w kąpieli przeszkadzają łażąc po łazience, po wannie i po pralce i przetwierając się w te i w tamte - cyknęłam im foty z dołu jak siedziały na wannie, oczywiście osobno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości