Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Witam wszystkich serdecznie w ten cudowny dzień!![]()
U nas wczoraj troszkę popadało, przestało i późnym wieczorem znów zaczęło padać i co najmniej do 2 w nocy padało. Dziś jest fajnie bez upalnego słońca, ciepło ale nie gorąco i pochmurnie. Lekkim minusem jest tylko to że od rana pobolewa mnie głowa.
Ale jak t mówią nie można mieć wszystkiego.
MB&Ofelia pisze:Hejka.
Witam z deszczowego Koszałkowa. Chłodniej i to znacznie, trawka się podlewa, ale biomet mocno niekorzystny. Śpię na siedząco.
Fotki obejrzałam. Firanka po działalności dekoratorskiej Poli i Zuzi wygląda naprawdę oryginalnie. Może należało ją tak zostawić?
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich serdecznie w ten cudowny dzień!![]()
U nas wczoraj troszkę popadało, przestało i późnym wieczorem znów zaczęło padać i co najmniej do 2 w nocy padało. Dziś jest fajnie bez upalnego słońca, ciepło ale nie gorąco i pochmurnie. Lekkim minusem jest tylko to że od rana pobolewa mnie głowa.
Ale jak t mówią nie można mieć wszystkiego.
a zapodaj sobie cud tabletkę i po bólu głowy![]()
mnie wczoraj bolała głowaale szybciutko tableteczka w ruch poszła
mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
u nas po wczorajszych burzach i ulewach jest pochmurno i 22 stopnie![]()
mogłoby tak być jak nadłuzej
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
23,3*C w domu, 22*C na dworze i ciężkie stalowe chmury na niebie.......bosko jest tylko czemu mnie nadal głowa pobolewa.?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:witaj Ewciu![]()
23,3*C w domu, 22*C na dworze i ciężkie stalowe chmury na niebie.......bosko jest tylko czemu mnie nadal głowa pobolewa.?
moze coś z cisnieniem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue, Talka i 21 gości