Ciećmłoki dwa :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 03, 2013 10:18 Re: Ciećmłoki dwa :)

Tyle uzdolnionych kotów!! Pozować do zdjęć też trzeba umieć, albo być fotogenicznym - to nie byle co :mrgreen: A te Twoje wyglądają jakby je charakteryzatorka przygotowywała :lol:

Ale ja myślę,że nikomu nie powinno przeszkadzać takie wspólne naczynko :?
Jola, a pilot jeszcze nigdy nie był w szklance??

Już nawiasem - tyle ludzi to robi, a ja sobie nie wyobrażam picia w nocy takiej zimnej wody , błeeee :roll: W dzień zresztą też :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 03, 2013 10:27 Re: Ciećmłoki dwa :)

Nie, jeszcze nie był i mam nadzieję że na to nie wpadną.
Woda ma temperaturę pokojową przecież i nie jest zimna.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto gru 03, 2013 14:49 Re: Ciećmłoki dwa :)

Revontulet pisze:Moja mama do wczoraj żyła w nieświadomości, że codziennie razem z Maurycym pije wodę z jednego kubka :ryk: .

:lol:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto gru 03, 2013 20:34 Re: Ciećmłoki dwa :)

JolaJ pisze:A to szybki ten wujek Allegro.

Wujek Allegro pozdrawia i przeprasza za poezję częstochowską - ciężko o poranku znaleźć fajny rym do "Joli" ;)

Wujek Allegro czyli obecnie Ciocia Allegro pseudo Akne ma dwa fajne koty zaimportowane z Palucha - Myszaka i Kropkę, mają swój wątek.

Myszak i Kropka mieszkają baaaardzo blisko Maurysia i Fiodka, a Ciocia Revontulet opiekowała się tymi rozpieszczonymi dwoma pingwinami przez kilka dni we wrześniu, kiedy Ciocia Akne musiała wyjechać.
Kropka wciąż wspomina perfekcyjny manikiur, który jej wykonała Ciocia Revontulet ;)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Wto gru 03, 2013 20:59 Re: Ciećmłoki dwa :)

Revontulet pisze:Morelowa, dobre i to :mrgreen: .
Przynajmniej wiesz, że masz w domu koty :ok: .

No to już mamy kapsułki zakwaszające.
Fiodor jest zachwycony!
Wraz z kapsułkami dostał fantastyczną zabawkę - kawałek zarąbistego plastiku. Ma go w łapkach :mrgreen: .
Obrazek

O ja nie mogę, jakie różowe poduszeczki :ryk: :1luvu:
U mnie królują czarne.
No cudne, cudne po prostu :)
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto gru 03, 2013 23:01 Re: Ciećmłoki dwa :)

Ciociu Akne, to była bardzo miła niespodzianka do porannej kawy. Gratuluję talentu :ok:
Ja o świcie nie pamiętam ile mam kotów, a kto by mi kazał wiersze pisać :|

Uważaj, bo Kinia rozkochuje w sobie wszystkie koty. Mój Titoś w objęciach Kini nawet nie drgnął a mnie zazwyczaj podgryza albo za nos łapie, a wtedy sobie leżał wtulony jak sklapciały sledź.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro gru 04, 2013 11:11 Re: Ciećmłoki dwa :)

Conchita pisze:O ja nie mogę, jakie różowe poduszeczki :ryk: :1luvu:

Dużo było biegania na tych poduszeczkach, dlatego róż jest taki intensywny :mrgreen:
JolaJ pisze: jak sklapciały sledź.

:ryk:
Żaden tam śledź. Raczej Misio kochany i absolutnie rozczulający :love:
akne pisze:Kropka wciąż wspomina perfekcyjny manikiur, który jej wykonała Ciocia Revontulet ;)

No ja nie wiem czy to dobrze, że cały czas to wspomina :wink: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw gru 05, 2013 20:49 Re: Ciećmłoki dwa :)

JolaJ pisze:Uważaj, bo Kinia rozkochuje w sobie wszystkie koty. Mój Titoś w objęciach Kini nawet nie drgnął a mnie zazwyczaj podgryza albo za nos łapie, a wtedy sobie leżał wtulony jak sklapciały sledź.

Ciocia Kinga ma super podejście do kotów. Vide Szagaj na przykład :)

To jest chyba tak, że albo ma się chemię dla wszystkich kotów, albo się ma do niektórych ;)
Ja mam do niektórych tylko ;) Szagaj ode mnie uciekał, energicznie :D

A chłopaki Cioci Kingi są absolutnie powalające. Zdjęcia nie oddają ich kotowistości w rzeczywistości :)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Czw gru 05, 2013 21:43 Re: Ciećmłoki dwa :)

akne pisze:A chłopaki Cioci Kingi są absolutnie powalające. Zdjęcia nie oddają ich kotowistości w rzeczywistości :)

Ciociu, jesteś bardzo mądra :D
Mauryś

Kiedyś było ciepło....Czy jeszcze tak będzie?
Obrazek

Drapak służy do drapania. Trzeba na niego wejść i już można ostrzyć pazurki o firankę :ok: .
Obrazek

Ciasno w tym domu.
Obrazek
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Czw gru 05, 2013 22:03 Re: Ciećmłoki dwa :)

:roll: biedne kotki , za kratami i w ciasnocie , i jeszcze te restrykcje żywieniowe :roll: :roll: :roll:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

Post » Pt gru 06, 2013 7:37 Re: Ciećmłoki dwa :)

A jak się nie ma chemii do żadnych kotów? :?
Swoich głównie??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt gru 06, 2013 8:27 Re: Ciećmłoki dwa :)

Fioduś to chyba uczy się pływać?
Ja nie widzę aby ten kotek rozrabiał. Albo sobie śpi, albo przez okno patrzy, zupełnie jest niezauważalny.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt gru 06, 2013 14:09 Re: Ciećmłoki dwa :)

Revontulet pisze:Drapak służy do drapania. Trzeba na niego wejść i już można ostrzyć pazurki o firankę :ok: .
Obrazek

Bardzo rozsądnie, Fiodek ma bezapelacyjnie rację, do tego właśnie służy drapak :ryk: .

Maurycy, ale Ty jesteś zarobiony, mam nadzieję, że chociaż Cię karmią bardziej w związku z tym, żebyś czasem nie zmarniał, bo duże koty muszą pozostać duże, a jak tyle pracujesz to wymagasz większych racji żywnościowych. Domagaj się i siedź na lodówce czy na blacie i się drzyj, ja tak robię i mam pozytywne rezultaty, choć wciąż nie tak dobre jak bym chciała, ale się nie poddaję.

Pixi

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pt gru 06, 2013 19:59 Re: Ciećmłoki dwa :)

Jestem wielką fanką Twoich kocurów, zwłaszcza Fiodora, którego pyszczek tęskniący za rozumem jest urzekający, a zdjęcia to dokumentujące jeszcze bardziej. Dobrze, że Maurycy taki powolniejszy, bo byś się zaciukała z dwoma takimi wariatami :D
Pamiętam małego braciszka mojej Mehari, gdy pojechaliśmy ją odebrać. Miała naszykowany kontenerek z jakimiś zabawkami w środku, a jej białorudy brat wpadł tak jak bomba i mi połowę ukradł, jak chciałam mu zabrać to na mnie prychał :D a swojej pani kradł kanapki do pracy z torby... Lubię takie koty, jak człowiek z nimi wytrzyma, to słyszałam, że idzie później do nieba :mrgreen:
Obrazek

królik dags

Od: Czw gru 05, 2013 17:51

Post » Pt gru 06, 2013 20:12 Re: Ciećmłoki dwa :)

królik dags pisze:Jestem wielką fanką Twoich kocurów, zwłaszcza Fiodora, którego pyszczek tęskniący za rozumem jest urzekający, a zdjęcia to dokumentujące jeszcze bardziej. Dobrze, że Maurycy taki powolniejszy, bo byś się zaciukała z dwoma takimi wariatami :D
Pamiętam małego braciszka mojej Mehari, gdy pojechaliśmy ją odebrać. Miała naszykowany kontenerek z jakimiś zabawkami w środku, a jej białorudy brat wpadł tak jak bomba i mi połowę ukradł, jak chciałam mu zabrać to na mnie prychał :D a swojej pani kradł kanapki do pracy z torby... Lubię takie koty, jak człowiek z nimi wytrzyma, to słyszałam, że idzie później do nieba :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok:
pozdrawiamy Ciecmołki i i ich Dużą :kotek:
Obrazek

kuba.kaczor13

Od: Pon lis 05, 2012 20:32

[poprzednia][następna]