Ale ja myślę,że nikomu nie powinno przeszkadzać takie wspólne naczynko

Jola, a pilot jeszcze nigdy nie był w szklance??
Już nawiasem - tyle ludzi to robi, a ja sobie nie wyobrażam picia w nocy takiej zimnej wody , błeeee

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Moja mama do wczoraj żyła w nieświadomości, że codziennie razem z Maurycym pije wodę z jednego kubka.
JolaJ pisze:A to szybki ten wujek Allegro.
Conchita pisze:O ja nie mogę, jakie różowe poduszeczki![]()
![]()
JolaJ pisze: jak sklapciały sledź.
akne pisze:Kropka wciąż wspomina perfekcyjny manikiur, który jej wykonała Ciocia Revontulet
JolaJ pisze:Uważaj, bo Kinia rozkochuje w sobie wszystkie koty. Mój Titoś w objęciach Kini nawet nie drgnął a mnie zazwyczaj podgryza albo za nos łapie, a wtedy sobie leżał wtulony jak sklapciały sledź.
królik dags pisze:Jestem wielką fanką Twoich kocurów, zwłaszcza Fiodora, którego pyszczek tęskniący za rozumem jest urzekający, a zdjęcia to dokumentujące jeszcze bardziej. Dobrze, że Maurycy taki powolniejszy, bo byś się zaciukała z dwoma takimi wariatami
Pamiętam małego braciszka mojej Mehari, gdy pojechaliśmy ją odebrać. Miała naszykowany kontenerek z jakimiś zabawkami w środku, a jej białorudy brat wpadł tak jak bomba i mi połowę ukradł, jak chciałam mu zabrać to na mnie prychała swojej pani kradł kanapki do pracy z torby... Lubię takie koty, jak człowiek z nimi wytrzyma, to słyszałam, że idzie później do nieba
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości