Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarna puma pisze:A teraz mi sie wierci na kolanach i troche przeszkadza w pisaniu na laptopie...:/ Nie wiem czy Bonanza jest u mnie szczesliwy,bo na pewno wolalby do towarzystwa drugiego kota i domek z otwartymi drzwiami na podworko...,a ja mu ograniczam swobode:(
Czarna puma pisze:Czarna puma pisze:A teraz mi sie wierci na kolanach i troche przeszkadza w pisaniu na laptopie...:/ Nie wiem czy Bonanza jest u mnie szczesliwy,bo na pewno wolalby do towarzystwa drugiego kota i domek z otwartymi drzwiami na podworko...,a ja mu ograniczam swobode:(
Sama teraz nie wiem,czy ja go na sile chce udomowic:( Wprawdzie niby jest idealnym kotem,ale cos wyczuwam,ze jednak lepiej by sie czul w takim domku gdzie moglby wychodzic i miec gdzie wracac...
isabell36 pisze:zagląda, zagląda tylko nie zawsze pisze
Bonanza szybko zapomni co to jest wychodzenie i na pewno nie będzie mu tego brakowało
moje dwie kotki nie wychodzą i nie widzę żeby im czegoś brakowało ...
Bonanzie może jedynie brakować innego kota - to fakt, zwłaszcza że jest młody i pragnie takiej prawdziwej, kociej zabawy z nawalanką i gonitwami![]()
szkoda, że nie możesz mieć dwóch kotów - miałyby u Ciebie prawdziwy, szczęśliwy dom
Czarna puma pisze:Moze sie uda,ze Bonanza jutro pojedzie do nowego domku niedaleko Olsztyna:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1041 gości